Tuesday, August 31, 2010

Blog terpilih....


Hati sangat teruja ..
Dan begitu gembira..
Pabila dapat tahu yg blog damia aleesya + damia ayyunie..
Terpilih antara blog yang wajib dibaca..
Oleh sesetengah rakan blogger..
Alhamdulillah...

Ibu sangat-sangat berterima kasih..
Kepada mereka2 yang sudi membaca..
Walaupun gaya penulisan tidak lah sehebat mana..
Tapi sekurang-kurangnya apa yang lahir di sini adalah tinta di hati..
Sekadar untuk berkongsi...
Mana yang perlu sahaja..


Terima kasih kepada mama rifqy..
Kerana telah menyenaraikan blog ini sebagai blog pilihan...
Tak sangka...jujur ibu katakan bahawa sebelum ni ibu jarang ke blog mama rifqy ni...
Sebab ibu tak follow dia...
Tapi sekali tu ntah cam mana...disebabkan mama rifqy selalu tinggalkan komen..
Tergerak hati nak gi melawat blog beliau..
Tgk2 ader entry pasal ni..
Owhhhh what can I say....sangat terharu...
Terus ibu jadi follower beliau..


Lagi satu...ingatkan golongan mommies atau rakan2 minat DSLR jer baca blog ibu..
Rupa2nya budak sekolah pun baca blog ibu ni hah..
Itulah nama meimei diberi..
Ni bukan students ibu tau...tapi anak kepada kenalan ayah damia..
Well...Jangan stop baca blog aunty yer...hehe..

So, ader sapa2 lagi tak yg mesti hari2 baca blog ibu ni???
Nanti bagitau erkk..boleh ibu jengok2 selalu rumah korang...
Kalau silents reader (yg tak der blog) pun jangan segan silu tinggalkan komen kat shout box tu..
Sekurang-kurangnya anda dihargai dan diingati....
(Echot!!!..I know you will read this..hahaha)


p/s: Dah berzaman diaorg ni pubish entry ni....baru terhegeh2 nak buat....


Post a Comment