Wednesday, August 25, 2010

AWAS!!!!! Jangan tengok sebelum berbuka....sebab ader KARI NGERI.....

Ya Allah.....sebelum tu nak minta ampun banyak2...
Sebab entry ni boleh mungkin boleh membuatkan anda terus berpuasa sebulan...
KARI NGERI!!!! 
Itulah yang ingin didedahkan utk entry ke3 hari ni...

Dapat tau pasal KARI NGERI ni pun daripada my students..
Beriya-iya diaorg suruh "madam" kesayangan diaorg ni tgk KARI NGERI...
Demi tidak menghampakan mereka, bukak lah juga KARI NGERI tu...
Sekali serius ler cakap....
MEMANG MENGERIKAN

Uols dah bersedia nak tgk kari ngeri tu ke???
Ok...tarik nafas betul2 yer...
Kalau rasa tak sangup nak tgk...tutup sebelah mata dulu...
Ok standby...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Alahai...tak sanggup nak tempek gambar KARI NGERI tu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
UOLS TGK KAT SINI JER LAH...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
Banyak lagi yang ngeri sebenarnya....
Uols cari sendiri lah erk dalam blog archive dia tu...



p/s: Baru balik Jusco Tmn U....ingat nak shopping baju aleesya + ayyunie...
Sekali tgk tak der apa pun yg best...huhu..last2 beli barang dapur jer lah..

Post a Comment