Thursday, August 5, 2010

Wedding portraiture


Ni hasil kerja ayah damia masa dia ikut sifu pergi photoshot selasa petang aritu..
Actually konsep weeding portraiture ni ialah in 3D HDR...
Tapi disebabkan ayah damia ader kelas malam..
So ayah damia tak sempat nak belajar buat 3D HDR tu...
Berkejar2 jugak lah balik dari Istana JB ni..

Semua gambar2 kat bawah ni non edited..


 

 

 


so macam mana???

*******************************************************************************

Yg ni pulak hasil tangan sifu...
Dia edit guna 

Wedding Portraiture in 3D HDR + Dolby Pro Logic + Auto Setting

 

 

 

Fuhhhh...smooth giler gambar kan...
Bila lah nak pro editing cam ni...

p/s: Uolss suka pics yg macam mana???
Yg natural atau yg dah edit????

p/s: Saat entry ni ditaip...ayah damia tak der...gi shooting wedding lagi....tapi kali ni tempat yg lebih mencabar...kita tunggu hasilnya...
Post a Comment