Thursday, August 26, 2010

Majalah HONEYMOON kami dah siap

Yeayyy....majalah honeymoon kami dah siap...
Sangat teruja masa ambik semalam...
Tak terkata perasaan gembiranya...
Kalau boleh nak buat banyak lagi dan lagi...

Jom tgk majalah kami ni..


Actually photobook ni kami buat konsep ala2 majalah gitu...


See.....siap ader isi kandungan lagi tu


Wahhh....kenangan di Hollywood memang terpahat dihati....hehe


Macam2 anugerah yang saya dapat


Eh eh, kami jumpa real dinosour lah...


Sebesar2 page letak gambar shrek ngan fiona ni..


Pasangan honeymoon


Kreatif!!


Segala coretan pun boleh dibuat


Selalunya customer buat yg saiz 8 x 11.5 kan...
Tapi yg kami ni special....buat saiz 12 x 15...
Yang PALING BESAR punya...
Budget macam buat photoshoot anniversary lah kan..hehe


Tidak perlu bimbang akan keselamatannya


Andai kata untuk dipos pun...
Tetap selamat dan terjamin akan isi kandungannya...
Tak der calar2 punya lah...


Kami menggunakan perkhidmatan


Terdapat pelbagai konsep dan design disitu...

Lagi satu, terima kasih kepada pelanggan yg dah tempah untuk nikmati 

Pasti anda semua juga tak sabar nak tgk photobook masing2 kan...


pstttt...sapa2 yg nak join kelas fotografi untuk beginner terutama area johor ni...


tak der DSLR pun boleh join gak....yg penting kita enjoy + dapat share2 ilmu masa outing ni...


p/s: Aishhh.....kul 9 pagi nanti kena attend seminar lah pulak....dapat invitation...confirm ngantuk ni..




Post a Comment