Wednesday, August 18, 2010

Entry rambang mata...penuh dengan kebaya lagi

Ni kisah masa 1 Ramadan aritu...
Jom tgk pabila ibu sibuk pilih stok kebaya


Pilih-pilih yer....yg mana sesuai..


Siap duduk bersila lagi tu...



Ayah damia curi-curi snap
Cun tak ibu pakai shawl???
Kiranya berjaya gak pakai shawl...tapi kena pakai anak tudung lah, baru kemas sikit shawl tu..

Apa lah ayah damia ni....
Org suruh amik gambar ibu pakai shawl tu..
Dia pergi focus kat baju lak...huhu
Kan dah separuh jer kepala ibu...hehe
-
-
-
-
-
-
-
-

Kat bawah ni pulak kebaya kanak2 untuk 3 tahun - 12 tahun...
Sila cuci mata yer...
Btw kalau uols nak beli kebaya macam kat bawah ni pun boleh...
Tapi kena request lah yer...













-
-
-
-
-
-
-
-
Yang ni pulak kebaya utk orang dewasa...
Makkk aiii....banyak betul...
Sampai rambang mata nak pilih yg mana satu nak buat raya ni...hehe
Vouge-vouge semuanya...

















Betul tak rambang mata????
Uols pakai tak kebaya utk raya???
Walaupun daku peminat kebaya....tapi tak semua design boleh melekat kat badan ni..
Sebab kena tgk ize dulu...huhuhu..


Nak tahu status kebaya anda yg dah beli????

Post a Comment