Thursday, August 26, 2010

The Mummy Revenge


Actually kan...
Banyak lagi gambar2 kat USS tu tak upload..
Kalau nak tgk, tgk kat FB yer...
Tu pun ader lagi yg tak upload...

Btw nak kongsi...
Masa gi USS aritu...
Satu2nya benda yg paling adventure yg ibu + ayah damia naik ialah,
The Mummy Revenge...

Mula2 nak naik tu rasa syok jer...
Teruja kengkonon...
Al-maklum ler...anak2 tak der...so boleh lah enjoy puas2...
Sekali bila dah naik...Hah ko amik...


Benda alah ni lah yg kitaorg naik...
Dia macam roller coster gak...
Tapi yg very high speed punya...
Siap boleh pusing2 balik tau...pastu ader yg siap langgar wall lagi..
Tiba2 keluar banyak giler lipas..
Alaaa...yg macam dalan filem "The Mummy tu"
Ya allah...tak boleh nak ceritakan lah pengalaman dalam tu...
Melainkan rasa sendiri...

Pastu kan...weols dah tak main segala roller coster atau high speed punya permainan..
Dalam hart kami kan ader taman....ekekeke


Cuba tgk gambar ni elok2...
Semua org ader expresi...
Kecuali sorang tu....hehehe
Ibu tak yah cakap lah kan...
Muka macam jumpa hantu...
Cuba tgk the men yg duduk kat tepi ibu tu...
Hohoho...dia punya jeritan kalahkan budak kecik...
Bingit telinga tau..


Kita focus sikit...
Ekekekekek...Dah tau tak sapa yg tak der ekspresi tu???
Ibu tanya "kenapa muka abang macam tak takut pun?"
Boleh pulak ayah damia jawab "muka org beriman memang cam tu"
Ahhhhh sudah lah....
Padahal kan ayah damia tutup mata sebab takut tauuu...so dia tak dapat lah tgk segala dugaan/ cabaran depan dia...
Cuba tgk org belakang ibu....ekekekek...lucu giler kan...
Yg budak kat depan tu....lagi lah...tutup terus muka...

opss...gambar2 ni weols beli kat USS ngan harga SGD 18 sekeping

Alahai...kalaulah korang semua leh sama2 rasa apa yg ibu rasa...

Tak pe lah...ekslusif utk anda yg tak pernah gi USS ni...

Jom tgk you tube ni....yg ni night vision punya tau...
Kalau tak, tak nampak apa lah...sebab gelap yg teramat sgt...



Ni baru sikit jer ni...


Uols pernah naik Roller coster tak???



Post a Comment