Monday, August 16, 2010

Bulan2 puasa pun gi shooting ke???




Tak der keje yer gi photoshoot tgh2 panas???
Hehehehe...actually sabtu aritu lepas asar weols nak gi snap2..
Sebab nak amik gambar family bagi kat naman..
Untuk buat header yg ibu menang tu....
Sekalitu boleh pulak sampai2 jer tasik tu, hujan lebat...huhuhu..

Pastu semalam (ahad), kengkonon nak pi shoot pagi2...
Mana nak bangun pagi nya???? Terbabas kul 10.30 bangun....hehehe..
Pastu weols pun gi lah dalam kul 11.30 tghari cam tu....huhuhu..
Panas weiii...mata dalam gambar pun sepet2 dah...

Btw cantik pemandangan kat sini...
Tapi tu lah...pabila panas menjelma, 
Aleesya + Ayyunie pun moody lah...
Ibu lagi lah kan moody...padahal tak puasa tu...
(walaupun tak puasa, satu apa pun tak makan tau)
Ayah damia cakap, ibu tak leh jadi model photoshoots, sebab sikit2 tak leh panas, sikit2 tak leh ada peluh sikit, semua nak cepat.....huhuhu

Ok lah jom tgk gambar2 yg diambil...
Btw banyak gak tg diambil....
Tapi banyak tak menjadi sebab mimik muka yg tahan kepanasan....kui kui kui



Mr.tripod yg shoot ni...
Ada org komen dalam FB, gambar ni macam gambar iklan TV...yeayyy


Aleesya yg dah makin improve posing..
Ada org komen gak dalam FB muka Ayyunie lain...
Apa yg lain erkkk....


Kasih kakak terhadap adik


Kiddies have fun...


p/s: Banyak entry dan gambar2 nak diceritakan....terutama bab makan2....hehe...tapi apakan daya....tunggu queue jer lah...kalau tak jadi perkasam dalam hard disk ni jer lah...


p/s: Alahai....disebabkan nak cepat2 gi photoshoot ni....sampai terlupa nak submit link contest season 4 cute funny eating ni....dah buat entry kul 11.30 pagi, leh pulak terlupa....last2 kul 10 malam baru antar link....tapi disqualified lah pulak...hehe...tak pe tak de rezeki...nak tgk tak ibu submit gambar mana??



funny ke???

Post a Comment