Monday, August 23, 2010

Contest: I LOVE PINK

 


To join, click HERE!!



Jadi gambar yg dipertaruhkan ialah:







I'm in the pinky 




Kenapa saya suka pink???
Semestinya pink adalah satu warna yg sangat lembut, sesuai jika dipadankan dengan kaum hawa. Lagipun pink juga boleh membuatkan seseorang itu nampak feminin. Andai kata anda bukanlah daripada golongan yg agak feminin (konon2 macam tegas dan brutal lah), jika anda mengenakan apa2 yg warna pink pada diri anda, anda pasti akan kelihatan menawan dan feminin (memandai jer buat fakta sendiri ni)

Tgk blog ibu ni pun anda dah nampak warna pink kan....Dalam warddrobe ibu pun kebanyakannya baju2, tudung2 dan shawl2 pun warna pink...tiap2 tahun kalau raya mesti ader warna pink, even baju casual pun suka warna pink, sama juga office ibu, wall semua cat warna pink (idea ibu diterima, harus lah kan.....office sendiri...ngeh..ngeh..ngeh...), pendek kata memang banyak stuff dan things warna pink lah....

Sejak dah ader anak2 ni lagilah taksub warna pink....ye lah..pink dan comel....memang dan dapat dipisahkan dan memang serasi gitu..hohoho....banyak baju anak2 warna pink daaa...sampaikan ayah budak2 ni pun kadang2 bg warning " no pink this time" ..huhuhu...(kes dah muak tgk warna pink la ni)...

My hubby???? Ader lah jugak baju warnapink...tapi tak lah sefanatik isteri yg terchenta ni..... 
(tu pun kena paksa oooo beli baju pink....tak pun sengaja bagi hadiah baju warna pink...nak tak nak dia kena terima jugak pressie pink tu kan).... 

Walau apa pun..pink is still in my heart...


Post a Comment