Monday, August 23, 2010

Makan buffet macam2 dengan harga tak sampai pun RM20


Weekends lepas, memang langsung tak masuk dapur...
Hari sabtu pagi2 gi keje...balik keje gi CANON events pulak...sampai2 rumah terus lepak..
Bangun2 tgk jam 6pm dah...
Terus decides pi makan buffet...

Sebelum tu jom tgk apa yg kami makan...


Ada BBQ..


Pelbagai jenis lauk masakan kampung


Aneka kuih muih


Hahaha...lupa lak nak letak susu..
Patut ler Aleesya + Ayyunie tak suka sangat makan


Yang goreng2 pun ada...mee goreng, nasi goreng...bla bla bla...


Minuman pun boleh pilih suka yg mana...
Panas atau sejuk


Mushroom soup n garlic bread pun ader..
Sesuai utk appertizer

Feveret Aleesya...
Sup tulang....


Feveret ibu... rojak buah


Feveret budak2...ice cream...


Steamboat pun ada...


Last sekali wajib ler ader UBI KAYU ni kan...
Tu pun ada lagi makanan yg tak sempat weols ambik...
Macam mee kari, aneka bubur, spagetti carbonara, bla bla bla...
Memang banyak lah makanan kat sini...hehe


Aleesya suka makan pedas2 sikit


Yg paling best....jagung bakar ni lah...
Sampai 3 ketul aleesya makan...


Feveret Ayyunie jugak ni...

TAPI KAT MANA WEOLS MAKAN ERKK???



Kat sini ler kami makan...
Hehehehe....Restoran yg Ayyunie celebrated Birthday dia Mac baru2 ni...
Murah kan....actually banner ni KHAI MOHD PHOTOGRAPHY yg buat tau...
Thank Restoran Ubi Kayu sebab percayakan perkhidmatan kami...
Owner dia suruh ayah damia buat sebab berkenan ngan banner birthday ayyunie tu...hehe
Lagipun ayah damia dapat special price utk buat banner ni...

Thank juga kepada Restoran ubi kayu sebab kecualikan bayaran ...
Sepatutnya weols kena bayar 3 person...tapi dia amik bayaran utk 2 person jer...hehehe
Bibik makan free gitu...
Tapi ingat tau...kena booking dulu...
Semalam (ahad) ingat nak pi makan buffet lagi..
Sekali full booked lah pulak...
So kemanakan kami pergi makan??? Tungguuuuuuuuuuuuuuu

p/s: Senang sungguh makan kat sini....lepas makan2.....terus buka office ibu kat atas naik sembahyang maghrib..
Budak2 lak siap boleh mandi2 tukar baju dan lepak2 tgk TV lagi kat atas....hehehe...selalu pk kalau nak berbuka kat luar...ader tak tempat nak solat maghrib...

p/s: Lepas makan2 n solat...kami ke suatu tempat pulak....wahhhhh...i like.....tak sabar nak bergaya dengan benda baru itu....termasuk lah aleesya + ayyunie......aset oh aset....


Post a Comment