Tuesday, August 3, 2010

Universal Studio Singapore - Hollywood

Sambung citer cepat...
Tauuuuu...korang bukan nak baca citer pun..
Nak tgk gambar jer kan..
ekekekekekek


Dah lepas posing sakan kat luar yg ader globe USS tu..
Tepat kul 9 am...pasangan honeymoon pun teruja masuk..
First2 masuk dah jumpa USS store ni..


Ni masa tengah queue nak pi amik voucher tambahan..
Disebabkan baru lagi..tu yg banyak voucher dia bagi tu...
Banyak lah sgt...setakat SGD10 per person jer..

 

Pasangan honeymoon yg tak abis2 nak berposing..


Gambar ni guna tripod amik...sebab tu nampak jelas dan stabil kan..
Malu ke setting tripod tgh2 org lalu lalang..
Tak der malunya...
Lagi bangga adalah...
Org tgk lens pun dah bagi laluan kat weols...weee..

 

Ni paparazzi amik gambar apa ni..


B4 bertolak le USS ni...
Dapat komen kat FB..
Nak kirim beg Coach..
Alamak kak shahnaz..beg Coach tak der..
Beg Louis adalah....hahah


Kalau dah minat photography tu, mesti masuk dalam ni ok..
Leh tgk macam2 effect photography ader..


Ratu posing poyo pulak..


Apa erk nama karakter ni?? Lupalah..
Selalu tgk dalam TV kalau artis2 pi Hollywood tu..


Paparazzi tak yah cakap lah kan..
Memang enjoy giler..
Katanya setelah hampir 3 tahun dapat anak..
Ni lah rasa hari yg paling best..sebab dapat berdua2an dengan quality time..
Kalau tak kejap2..
"ayah, nak pee"
"ayah, nak eat nasi"
'ayah, nak gi toilet"
"ayah, nak play2 tu"
Hahahaha...apa2 pun anak2 tetap dalam hati tau..
(erkkk bukan selama ni bibik ke yg buat tu..anak2 mengadu jer kat ayah kan...kuang3x)


Kat belakang tu macam2 award ada...
Pilih jer nak award apa..


Tapi tak der lah kan awards "the best paparazzi"
So dapat amik award "the best actor" pun jadilah...


Betulkan..betulkan...
Weols gi honeymoon kat hollywood..
Korang tu jer yg berimaginasi tinggi sgt..
kah kah kah..

Award ni satu utk ratu, satu utk paparazzi..
Nak harapkan staff bagi bilalah nak dapat ni erkk...hhehehe

 

Award ni harus ayah damia bagi kan..


Dah kejenya mengajar...harus bagi awards kat diri sendiri..weee

 
Semalam dah print gambar ni ..
Dah masuk frame pun..
Letak kat office..

 

Yg ni ayah damia kata nak buat watermark...
Hehe...semua yg ader kaitan ngan photography, memang confirm snap2 punya ah..



p/s: Weiii..banyak giler gambar ni...dah pening tak tau nak upload yg mana satu..
Semua pics akan upload kat FB...review kat situ jer lah erkk..

p/s: Nantikan cerita New York kami pulak lepas ni..

p/s: Huaaaa...bila nak siap lappy ibu ni...tadi dapat call..katanya rosak IC POWER..ke apa benda org panggil tu..total semua kena bayar RM450...duit lagi..duss duss..

Post a Comment