Wednesday, August 4, 2010

Universal Studio Singapore - New York


Dah lepas shot2 kat Hollywood..
Kami ke New York pula...
Bukannya jauh pun...sebelah jer...hehe


New York City..


Yg ni pun nak snap...
Mentang2 lah ader tulis New York..
Cuba kalau tulis MPJBT atau DBKL...
Tak ingin nak snap punya...


Berposing di kerete antik..

 

Nak jugak tu posing kat kereta antik..


Wow wee...like this pics...
Nampak senyuman ikhlas...hahaha
Yg penting kredit utk diri sendiri ...
Sebab sporting buat pose2 yg menarik..
Ok lah ok lah...credit to paparazzi too..

 

Gambar ni nampak macam senyuman dalam lagak kan..
Ingat lagi pesanan org kuat SHADIRA masa beauty contest aritu... 
Lagak tu mesti ada utk menjadi seorg ratu...hehe


Selalu nampak kereta polis ni dalam citer2 org putih kat TV kan...
Ni nampak live lagi...


Bnagunan apa ntah kat belakang tu...
Tapi memang akan ader konsert kul 7.30 malam kat situ...
Huhu...tak sempat nak tgk konsert pun..
Kul 7:30 malam dah balik..


Candid from me..
Memang kalau datang sini...asyik minum air jer lah..
Cuaca panas tau...
Dah lah sebotol air karbonat tu SGD3.50
Kalau convert duit kita mau tak cecah RM8 utk sebotol kecik tu..
The whole day kat sini, weols minum 5 botol air...
Tu tak termasuk air yg masa breakfast, lunch ngan dinner lagi tu...huhu


Tripod yg banyak berjasa


Agak2 kan...muncung sapa paling cun???


Behind the scene...
Org yang paling banyak bantu kami snap2 gambar berdua bersama karakter..
Semua sporting...walaupun ader yg ragu2 nak pegang kamera kami.....


The kitcheniest


Ayah damia kata, dia suka tul tgk kitcheniest ni...
Siap request nak bergambar lagi tu..


Isteri dah bagi greenlight suruh pose daring sikit..
Tapi ayah damia malu tapi mahu...
Last2 jadi lah gambar macam kat atas tu..


Lain kali kalau nak posing, cam ni yer bang...
Sayang tak kisah...bukannya selalu pun kan..:)
Hahahaha...tapi cuba lah kalau berani...weee


Walaupun paparazzi jauh, tapi gambar dapat right shot kan..
Suka diaorg ni nari2...nampak flirt ala2 manja gitu...hehe


Nak enterframe jugak tu paparazzi..
Tapi dalam medium yg berlainan..

p/s: sambung lagi next story...

Post a Comment