Wednesday, August 4, 2010

Photography Course - Nak pilih yg mana satu ni???


 





 

Klik sini kalau nak tahu lebih lanjut


 Cam mana ni??? Semua pun best!!!! Nak pergi yg mana satu??? Korang ada advises tak???
Yg poster no 1 tu, tu lah sifu ibu masa mula2 attended photography course dulu...tapi kali ni ader kelas DOF bokeh pulak....Yang poster no 2 tu pulak, memang rasa harus join sebab nak finishing gambar cun, so kena lah belajar bab2 edit ni...nak2 ibu pun tgh buat business photobook ni...Yang poster no 3 pulak, nampak macam meriah sebab sebab 2D1N, so sambil belajar, leh bawak aleesya + ayyunie gi vacation...Adusss...memang dalam dilema betul!!!!!

Tapi rasanya ayah damia dah ader keputusannya sendiri kot....may be dia attended 2 kelas!!! Ada sapa2 nak join jugak???? Jom ramai2 memeriahkan suasana....



Post a Comment