Friday, August 20, 2010

PROMOSI RAYA FROM KHAI MOHD PHOTOGRAPHY

PROMOSI RAYA!!!!!


Setiap tempahan PHOTOBOOK yang beserta deposit separuh daripada harga asal akan dapat percuma sekeping gambar bersaiz 8R + Free postage. Tarikh tutup pembayaran deposit untuk menikmati promosi ini ialah pada 5 September 2010.Sila hubungi untuk tempahan di talian O12-7507659.

Sebarang pertanyaan boleh email kepada khairuddin15350@yahoo.comPembayaran boleh dilakukan melalui MAYBANK (151306007465) - Khairuddin B. Muhammad


Pelbagai konsep yg boleh anda abadikan gambar-gambar anda....contoh di bawah...nak tgk lebih banyak konsep???Just Married


Dengan "match-making" gambar-gambar kahwin anda, beserta dengan pemandangan yang indah serta perasaan yang teruja kemudian kompilasikan ia dan kami akan realisasikan saat-saat indah anda dalam photobook dengan harga yang jauh ekonomi berbanding siri-siri album yang terdapat di pasaran.
My Baby’s DiaryIni adalah diari perjalanan saya~ Setiap pembesaran saya bermula dari mula-mula dilahirkan, meniarap, merangkak, berjalan, berlari pasti akan sentiasa diingati oleh ibu bapa sayaserta diri saya sendiri.
Terima kasih ibu!!!! Saya sayang ibu!!! 

Post a Comment