Wednesday, August 25, 2010

Peneman sahur


Masa sahur mesti tgk TV...
Peneman sahur lah kiranya...

Tahun 2007
Ditemani oleh cerita NUR


Lakonan nasreen ngasri, anne ngasri dan fara fauzana...
Gambar kat atas tu sekadar hiasan jer...
Tak jumpa pulak poster citer Nur tu


Tahun 2008
Ditemani oleh citer NUR 2


Kesinambungan dari NUR
Tapi kisah kali ni lebih tragis sebab NUR (HEROIN) dijual oleh suami sendiri



Tahun 2009
Ditemani MINAH LODEH TIPAH LEPAT


Lakonan Sabrina Ali sebagai Sal Mungek...



Tahun 2010
WAJIB diteman citer NUR KASIH

[nurKasih.jpg]

Agak ketinggalan zaman...
Sebab citer ni dah lama org tgk..
Ibu + ayah damia baru terhegeh2 nak tgk...
Walau macam mana pun...drama ni memang best...
Mula2 ayah damia kata citer ni slow lah...lembap...baik layan QALESYA..
Sekali bila Katerina muncul, terus citer ni best best best...
Jangan tak tau yg ibu dah 2 kali menitiskan airmata tgk citer ni...
Ayah damia mata dah merah...control lah tu..hehe..
Pendek kata memang best ah citer ni..

Pagi tadi last masa Adam kena bom kat Mumbai...
Alahai...korang bagi lah hints sikit apa berlaku lepas tu...
Mencikkk lak tgk sara tu...
Rumah tangga kakak sendiri pun nak diporak perandakan...hehe

APA PULAK PENEMAN SAHUR KORANG????

p/s: Aleesya pun layan citer ni masa sahur...tapi dia tak sahur lah...cuma duduk kat sofa menghayati citer ni...pastu mulalah mata merah....huhuhu...sentimental tul lah anak ibu ni..



Post a Comment