Monday, August 9, 2010

alhamdulillah...dah cash out nuffnang....first time ni

Alhamdulillah...
Sabtu lepas, masa tgh keboringan kat rumah...
Sebab hubby tersayang tak der 1 hari..
Maka tangan ni boleh pulak gatal2 nak klik "cash out your money" (lebih kurang cam tu kot)
Sekali teramatlah terkejut sebab tgk2  duit dalam akaun tinggal RM0.00..huhuhu..
Pantas erkkk amaunt tu jadi RM0.00...dengan sekali tekan jer...

Pastu dapat email tanya confirm ke check nak atas nama ZAKARIA..
Huhuhu...ZAKARIA lah pulak...tu kan nama abah kepada ibu....
So change payee name...

Pastu dapat email lagi suruh bagi No IC sebab nak confirmkan nama payee...
Masalahnya nak IC sapa erkkk??? IC payee atau IC akaun nuffnang tu...
Sebab akaun nuffnang tu registered atas nama ayah damia...

Korang ader pernah mengalami kes macam ni tak??
Nak letak IC payee atau IC akaun nuffnang tu???
Tunjuk ajar yer sifu2 nuffnang semua..



Nampak tak amaunt yg ibu cash out tu...
Malas nak hidden2...bukannya besar pun kan...setakat RM100++ tu...
Org lain sampai beribu2..
Tapi alhamdulillah...sabtu lepas RM0.00....alih2 tgk harini dapat RM1.00...
tima kasih kepada yg sudi klik klik...

p/s: Duit yg ibu cash out tu tak termasuk RM50 yg gi GATBY BLOGGERS GATHERING tu....ntah kenapa tak dapat pun tak tau lah...tak pe lah tak der rezeki...

p/s: Pendapatan Buffered Earning lagi banyak dari pendapatan Klik2...so korang jgn tanya cam mana nak dapat BF tu...

p/s: Sambil berblogging dapat duit...alhamdulillah...upah penat menaip entry + upload gambar kata ayah damia..hehehe...lagipun ibu reg nuffnang pun tak sampai setahun lagi ...





Post a Comment