Thursday, August 5, 2010

Universal Studio Singapore - Far Far Away


Bila nak habis lah citer USS ni...
Banyak lagi ni..
Kata ader 800pc gambar kan...

Tgk gambar jom..


Mahligai Shrek ngan fiona..

 

Hope hubungan ibu + ayah damia...HAPPILY EVER AFTERS.

 

Dapat bergambar dgn yg ni pun jadilah...

 

Suasana sekitar Far far away
Masa ni ramai yg tgh lunch

 

Beratur panjang giler semata2 nak masuk sini...
Last2 weols amik tayangan kul 3 ptg punya..

 

Nak tgk 4D ni, mula2 kita akan masuk satu bilik gelap gelita..
Semua audience kena berdiri dgr cermin ajaib ni bercakap..

 

Lebih kurang 10 minit....barulah betul2 masuk kat hall ni..
Amik spec 4D, terus cari seat masing2...
So far tak der lah excited sgt tgk 4D ni...sebab dah pernah tgk kat Genting ngan Berjaya Times Square..
Tapi untuk citer ni boleh lah...
Banyak gak suspen2 nya..
Rasa nak tangkap jer semua yg ader depan mata...

 

Fiona ngan shrek

Real kan nampak!!!

 

ni lah masalah kalau suruh org tolong shoot....tak masuk frame weiii..dah tu siap tanya nak focus cam mana....huaaa....rosak sudah photo ku bersama fiona ngan shrek ni...

p/s: banyak2 karakter...fiona paling sombong...menyampah...dia marah kita sebab org dia tak pandai focus...giler ah fiona ni..

 

Moment yg paling manis saat ni..
Masa ni tgh tunggu queue nak tgk 4D tu...
Pastu group minah2 cantik ni tgh queue kat belakang ..
Sekali ayah damia cakap
"lawa ah pompuan tu...cantik giler...dah lah seksi"
Tiba2 ibu dapat idea nak bergambar ngan diaorg ni..
Sekali tu lepas dah dapat gambar ni..ayah damia cakap
"sayang ni pun kategori cun jugak kalau dah bersama2 ngan diaorg ni.."
"Bangga abang dapat sayang"

Weiiiiii ingat senang ke laki I nak puji2 cam tu...kalau paksa puji pun belum tentu dia puji...harap2 ikhlas lah pujian dia tu...ekekekkee..

 

Suka bangat ayah damia tgk minah ni...katanya macam Yasmin Wachaaaa....
Tapi kan lepas buka spec dia tu ayah damia cakap..
"dah tak lawa dah pompuan tu...lawa sayang jauh....sebab mata dia sepet"..

Hehehehe...mau tak kembang 30 hari ni...

 

Dah lepas tgk 4D, apa lagi...masuk kedai cenderahati shopping lah..

 

Gigij guna tripod dok posing dalam kedai ni...ekekeke

 

Yang ni pun sama....guna tripod..
COMELLL TAK PASANGAN HONEYMOON NI???


P/S: sambung lagi....
Post a Comment