Thursday, August 19, 2010

Dan pemilik Sony MP3 itu adalah ......................

Masih ingat lagi...
Tahun lepas, bulan Ramadhan jugak...
Ibu buat contest "Declare Your Love Contest"
Dan pemenangnya dapat hadiah "Creative 2GB Zen Mp4 Player"
Sempena Anniversary ibu yg ke 5...

Tapi sempena 6th Anniversary tahun ni,
Ibu pulak yang telah memenangi Sony PM3...
Pun contest bertemakan anniversary oleh maslinamansor

Alhamdulillah....

Ni ibu copy paste dari blog penganjur


Setelah berkali-kali hubby membaca kesemua entry korang, akhirnya SONY MP3 telah menemui pemiliknya.

(gambar yg membawa tuah)

Taniah kepada pemenang....

Damia Alessya & Damia Ayyunie

"sayang tahu yang sayang ni banyak kelemahan...mungkin tak sesempurna bidadari idaman abang...tapi sayang cuba untuk menjadi seorang isteri yg terbaik dimata abang..bukan dimata orang lain...tegurlah sayang kalau sayang ader buat salah....lagi satu, cinta sayang terhadap abang memang sayang tak pandai nak luah kan...sayang bukan jenis yang I LOVE YOU, YOU LOVE ME....cukup sekadar abang tau sejauh mana ikhlasnya kasih sayang sayang terhadap abang....sayang lebih rela sayang yg pergi dulu dari abang...kerana sayang takut andai kata abang yang pergi dulu...manakah haluan tuju sayang....sayang tak sekuat org lain..sebab sebahagian diri abang perlu ada dalam diri sayang.."- Love her's ayat jiwang...

Hubby sangat berkenan dengan hadiah yang dicadangkan, lebih-lebih lagi part 'JAKUZZI'.

Nak baca entry kisah sebenar kami???
Klik sini

Tahniah juga kepada pemenang misteri yg lain...
Nak tahu lebih lanjut klik bawah yer..


p/s: Rezeki 8 Ramadan tu....alhamdulillah...
Post a Comment