Tuesday, August 10, 2010

Photobooks - Beauty Contest Shadira


Yeayyy....Photobooks dah siap..
Tapi bukan kami punya, clients yg punya...
Ni lah hasil setelah ibu + ayah damia bersengkang mata utk edit dan susun pics2 ni semua..

Thank to kak kay sebab percaya akan perkhidmatan kami..
Next time leh tempah lagi...


The photobooks...
8' x 11.5'
 

 Cover korang boleh request nak buat macam mana pun..
Nk full cover, nak half cover, nak photo window..


Antara gambar2 kat dalam photobooks ni
 


 

Boleh coretkan segala luahan hati





Kulit dia hardcover yer..
Bukan yg nipis macam majalah2 tu


Memang dijaga dengan rapi


Disertakan bersama dengan kotak...
So kalau nak courier pun boleh jugak..
Lebih terjamin keselamatannya...

p/s: Berminat nak order photobooks??? You just send your pics, then we will arrange it for you..simple and easy rite..any inquiries, please call 0127507659 or send your email to khairuddin15350@yahoo.com

p/s; Niat dihati dah lama nak buat contest...since birthday ayyunie bulan Mac haritu lagi...konsep and tajuk contest pun dah ader..tapi disebabkan banyak alasan, tu yg bertangguh2...rasa2 kalau buat contest dan hadiah dia ialah photobooks ok tak???? just nak tanya pendapat jer dulu ni...

Post a Comment