Wednesday, September 1, 2010

Menang Contest!!!

Pagi ni kan...bangun2 tido jer 
(bangun lambat sebab semalam penat giler...selalunya lepas sahur ngan solat subuh terus bukak lappy update citer...ni lepas solat, tak sahur pun...terus tido balik...huhu...ni terkejut tido pun sebab family bibik call...kalau tak confirm tak bangun lagi ni..hehehe)
Beronline ngan E71 atas katil....mata pun sepet penuh taik mata lagi ni...
Sekali tu tgk entry MRS.K buat entry kemenangan anaknya memang contest pakai baju raya by 
Dalam entry tu dia mention tahniah utk ibu sebab Ayyunie pun menang contest tu gak...
Alhamdulillah....rezeki nak raya ni...dapat duit raya..hehe

Gambar yg menarik perhatian juri

Damia Ayyunie

Duit raya  pertama gak untuk Ayyunie utk tahun ni...


Tapi kan...tapikan...
Ader lagi tau pemenang lain yg masih tidak diumumkan..

Antaranya pemenang untuk kategori:

~ Hadiah Early Bird ~
~ Pemenang Ke-2 & Ke-3 Setiap Kategori ~
~ Pemenang Saguhati Setiap Kategori ~

So, kita tunggu jer lah..kot kot tersangkut Aleesya...tu pun kalau ader rezeki...tak der pun dah cukup syukur dgn kemenangan Ayyunie tu....


p/s: Nak gi shopping kat Jusco dah....nak gi brand outlet cari dress utk Ayyunie + Aleesya.....aishhh...penat malam tadi berkonvoi 58 buah keta pun tak hilang2 lagi ni...
Post a Comment