Wednesday, September 29, 2010

Kembar Ayyunie

Setiap kali balik kg, mesti org cakap ni kembar ayyunie...
Tang mana ntah sama pun tak tau..
Tapi kadang2 ibu + ayah damia tgk...ah ah lah..ada sedikit persamaan..
Terutama tang pipi kot dan mata kot...


Ni ler kembar ayyunie tu...
Nama adrianna kot..eh ke apa nama nya...hehe..leh pulak lupa time ni..
Comell kan macam anak cina betul..
Lahir tahun 2009 jugak...sama ngan ayyunie, cuma ayyunie bulan 3, adrianna bulan 7...beza 4 bulan jer..


Ni pulak kakaknya...nama Arissa..
Hehehe..nasib baik tak der org cakap kembar aleesya..
Faktor tubuh tu haruslah berbeza ngan aleesya kan..
Tapi muka lebih kurang jer ngan adik dia adrianna tadi kan..


Ni pulak mamanya...
Rasa2nya ikut muka mamanya banyak kot...
Tu tgh preggy 8 bulan masa 1 syawal aritu...
Wah wah...cepat betul adrianna nak dapat adik erkk.



Cam ni lah suasana syawal....
Budak2 tau makan kekacang ngan kuih2 jer...
Dari hujung yg baju hitam tu wawa, sepupu ngan both damias..
Yg boy kat belakang tu abang wawa..
Arissa ni 2 pupu lah kot....sebab ayah Arissa ni sepupu ngan ayah damia...
Ke org panggil apa erkk??


Masing2 ngan reaksi masing2...
Aleesya cam biasa lah kan...
Posing tetap posing..


Sebenarnya nak snap gambar "twin" ni...
Tapi alahai...si Adrianna takut lah pulak...
Ayyunie ok kalau budak2...dia takut org besar jer..
Bukan main lagi Ayyunie nak suap Adrianna..
Sama tak korang tgk dia 2 org ni??


Aleesya pun nak menyelit gak...

So cam mana???Korang ader tak yg pernah cakap...
"Eh eh...muka awak sama macam si polan polan lah"

Betul ke org kata rupa kita ader 7 lagi yg sama dalam dunia ni???

p/s: Tima kasih erkkk pada kawan2 yg comeyy lagi baik hati pasal penerangan cek nuffnang dalam previous entry....ooooo..baru faham....kita tunggu oktober lah pulak..



Post a Comment