Saturday, September 4, 2010

Dapat apa dari Mead Johnson Enfamama Club???



Semalam dapat posto..
Mati2 ingatkan hadiah contest tau..
Sekali tgk nama penerima adalah nama sendiri...
Aikkkk??? Dari sapa erkk??


Ooooo...rupa2nya dari Mead Johnson..


Buka2 bungkusan dapat hadiah ni..



Ni surat menyatakan kenapa ibu leh dapat posto ni..
Sambil tu dia macam nak buat survey lah pasal produk ni..


Kiranya ader alat utk Scan-Eye, 3D-Eye dan Smart Eye


banyak pages ni hah kena buat..


Ader pages yg kita kena guna Scan-Eyes tu utk tgk benda apa yg tersembunyi..


Ader pages yg kita kena guna 3D-Eyes utk betul2 tgk pics dalam tu..


Macam2 xtvt ader


Ader sapa2 dapat Explore & Learn Ancient Egypt ni tak???

Nanti share2 yer..
Sebab ibu masih ader pages yg tak tau kena buat cam mana ni..





Post a Comment