Wednesday, September 15, 2010

Orang lain sibuk photoshoot raya, kami sibuk photoshoot Konvo


Malam tadi ibu + ayah damia sibuk dok photoshoot konvo...
Untuk adik ayah damia yg baru habis belajar medical di Rusia..
Lagipun masa adik ayah damia ni konvo 26/6 baru2 ni..
Sian dia, sorang2 jer..tak der family gi Rusia pun..
So di kesempatan malam tadi..sempatlah ayah damia buat photoshoot Konvo ni..

Baju Jubah ngan bonet degree tu adik ayah damia siap beli lagi tau..
Lagi satu, photoshoot ni buat kat rumah parent ayah damia jer..
Tapi dah macam studio pulak kan..


Ni ler adik ayah damia ni...
6 tahun belajar kat Rusia..
Tapi every year cuti sem memang wajib balik..
Cuma tak sempat nak beraya bersama jer..


Bersama ibu + ayah terchenta


Akhirnya membawa balik segulung ijazah jua...
Bukan senang study degree utk 6 tahun kan..
Standard Malaysia 4 tahun kan kalau degree





p/s: Huaaaa....ayyunie demam lah pulak...asyik nak berkepit ngan ibu jer ni...penat ler macm ni...cam mana nak tolong ayah damia shoot2 ni..

p/s: Kat rumah ni tgh bising....sibuk org dtg pasang pelamin, hias bilik ngan meja beradab..


Post a Comment