Thursday, September 23, 2010

Eh ni bukan pre wedding, tapi post wedding....Sweet tak??

Ader ke Post Wedding???
Hehehe...macam tak pernah dgr pulak...
Selalu dengar Pre Wedding jer kan..
Suka hatilah ibu nak buat terms apa pun...
Asalkan boleh diterima ramai...

Kenapa panggil Post Wedding???
Sebab dah lepas sah bergelar suami isteri baru photoshoot ni dibuat...
Kidnapp jap pengantin masa org ramai dok tgh menjamu selera...
Lagipun masa Pre Wedding, pengantin tak der pegang2 tangan lorrrrr..
Peluk2 apatah lagi...
So dikesempatan ini lah baru leh romantik2 sikit...hehe..

Jom lah tgk aksi2 post wedding diaorg...
5 cukup lah erkkk..
Banyak2 kang tak der lak privacy pengantin..


Ok tak idea ni...
Gaya 2 org budak kecil dok sama2 tolak motor antik tu...


Yg ni lagi best!!!
Pengantin lelaki tinggal pengantin pompuan...siap lambai2 lagi..
Pengantin pompuan apa lagi???
Marah lah kan...


Kebetulan pulak kawan2 pengantin lelaki datang...
Apa lagi...jadi mangsa ibu lah utk memeriahkan photoshoot ni kan...
Makkk aiii...tinggi tul pengantin lelaki lompat tu...
Lompat pun sambil pegang tangan tau...hehe


Aksi candid daripada mempelai..


Yg ni yg paling ibu suka...
Nampa real dan hidup....
Dapat "Sweet Choreography" comment dalam FB oleh seseorang yg tidak dikenali...hehe

p/s: Ibu + ayah damia pun bercita2 nak buat post wedding lah...
Sian....dulu2 masa weols kawen mana ader pre wedding+ post wedding cam ni...
Semua amik gambar studio jer...
Ader sapa2 volunteer nak tolong shot tak???
Idea giler2 kitaorg dah ader ni....hehe


Post a Comment