Thursday, September 16, 2010

Setelah 6 tahun....akhirnya baru cukup korum...

Haritu tunjuk family sebelah keluarga ibu kan..
Ni family sebelah keluarga ayah damia lak..
Kenapa selepas 6 tahun baru cukup korum???
Kan adik ayah damia tu belajar kat Rusia 6 tahun...
So every year memang tak pernah cukup lah kan...

Raya tahun ni lak pun tak cukup korum sebenarnya ..
Masa 1,2 3 syawal aritu , adik ayah damia yg bongsu kena admitted sebab Denggi..
Pastu adik ayah damia yg study kat UPM tu lak jadi penjaga dia..
So sah sah kat situ tak cukup korum 2 org kan...
Last2 malam tadi baru berkesempatan photoshoot raya utk family in law ibu...
Akhirnya cukup 8 org adik beradik ayah damia, tambah dengan 4 org menantu dan 7 org cucu..
Hehehe...haruslah aleesya + ayyunie cucu paling muda setakat ni..


Photo shoot di rumah parent ayah damia..

p/s: balik kg ni penuh photoshoots...utk pre wedding, majlis akad nikah dan persandingan.....
Rindu rumah sendiri kat JB ..huhu
Post a Comment