Tuesday, September 7, 2010

::E-card Raya Express::

Sambil2 masukkan luggage dalam kereta..
Pujuk ayah damia suruh buat e-card..
Nak harapkan ibu boleh....tapi malas nak cari tools kat photoshops tu..hehe
Tak sampai 10 minit siap e-card ni..
Thanks abang...
Sibuk je isteri abang ni kan...org buat e-card, nak buat jugak...aishhh..


Sekali lagi...Secara Rasminya kami sekeluarga mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri....
Mohon Maaf dipinta...Sepuluh jari tersusun rapi..

psstttt...ibu dapat berita gembira tau...
Aleesya menang hadiah pilihan juri untuk contest berbaju kurung anjuran Mama 3H..
Alhamdulillah..rezeki raya..
Nak tau pemenan lain??? Klik sini

******************************************************************************
Selingan jap...
Banyak tak barang kami ni???
Nak balik dekat 12 hari ni..
Mau tak banyak kan..



Siap beli kipas siling + dapur gas lagi utk keluarga di kampung...
Asyik bagi pakaian raya jer kan...
So tahun ni bagi lain yg lain sikit sebagai hadiah raya...
Tapi pakaian utk mak ngan PIL tetap ader..
Tu dalam beg kamdar tu..


Basikal pun bawak balik ni hah...
Kang berebut lak kat kampung ngan sepupu sepapat both damias ni..


Kalau tak jem, travel 10 jam...kalau jem travel mau cecah 13 jam...
Jadi keselesaan anak2 diutamakan..


Ok lah...ibu & ayah damia nak tido dulu...
Kang malam nanti ngantuk lah...
Sahur nanti baru sampai ni tau...
Bye2...
Drive safely ok..

pstttt, yg ni korang mesti ingat tau...1 SYAWAL = 6TH ANNIVERSARY  ibu + ayah damia..
hehehehe...sempat lagi tu

Post a Comment