Wednesday, September 1, 2010

Kalau tadi Ayyunie menang..Agak2 Aleesya menang tak???


Tima kasih atas ucapan tahniah rakan2 semua kat entry ayyunie menang contest tu..
Appreciated it...
Kalau tadi Ayyunie menang...
Agak2 Aleesya menang tak???
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
Alhamdulillah...ader gak rezeki Aleesya tu...
Betullah org kata anak2 ni pembawa rezeki kan...
Cuma Aleesya tak menang besar lah...
Setakat Saguhati jer :)
Tapi Syukur...
Berkongsi kemenangan ngan peserta lain..
Eh eh anak kawan ibu pun ader lah...sara comeyy tu...hiks..



Nak tahu pemenang2 gigirl yg lain..klik sini


p/s: Serius cakap...nasib baik ler mamazakwan buat entry kemenangan ni hari ni...leh ler buat modal nak updated entry...hehe..thanks....actually tak sempat nak transfer gambar2 lagi ni......citer banyak tunggu queue...

p/s: Tgh blogwalking ni....sambil2 tgh cari resepi buat solok lada utk nasi kerabu hari ni...

p/s: Tak beli pun kat brand outlet tadi....tak banyak baju ayyunie yg boleh sedondon ngan aleesya...banyak saiz besar...beli kat Bonny Billy (korang pernah beli tak kat sini...banyak giler dress cun2...yg sesuai utk jadi flower girl atau casual...ibu tgh cari gown putih ni...)
Post a Comment