Wednesday, September 22, 2010

Pre Wedding Photobook - tunggu nak print jer..



Yeayyy...dah siap!!!!
Cuma nak tunggu print jer..
Dalam masa 2 hari, ibu + ayah damia bertungkus lumus siapkan photobook pre wedding ni...
Kena siapkan cepat...sebab owner photobook ni nak cepat...

Now boleh siapkan photobook Majlis persandingan diaorg pulak...
Selalu buat masa weekends...
Musim ni mana sempat nak buat masa weekeds...
Sibuk beraya/ open house sana sini..
Semalam pun balik office kul 10 malam terus pi open house ngan birthday party..
Sampai2 rumah kul 12:30 malam tau...


Ader sapa2 nak order photobook??
Korang kan banyak berposing masa raya aritu..
Why not abadikan dalam Photobook mengikut budget anda..
Layari http://www.khaimohd.blogspot.com untuk melihat senarai harga..

p/s: Yg dah bayar deposit untuk menikmati diskaun tu kan...cepat2 ler hantar gambar2 korang...lagi cepat hantar lagi cepat siap photobook tu...
Post a Comment