Monday, September 20, 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest

*STICKY MODE*
(untill 20 September 2010)

Yeayyy...akhirnya terlaksana juga impian nak buat contest ni...
Sebab memang lama dah rancang, since Mac aritu lagi..
Tapi asyik tertangguh2 jer...
Sepatutnya contest ni publish semalam..sempena 1 Ramadhan...
Tapi tak sempat lah pulak

Kalau tahun lepas (1 ramadhan) ibu buat "Declare Your Love Contest"
Dan pemenangnya dapat hadiah "Creative 2GB Zen Mp4 Player"
Tahun ni jom kita tengok apa pula Tajuk Contest dan hadiahnya


1) Terbuka hanya untuk blogger sahaja

2) Buat satu entry yang hanya bertajuk " Little Princess/ Prince of Posing Contest"

3) Letakkan banner di atas pada entry yang dibuat. Letakkan juga banner di atas pada sidebar masing-masing sepanjang contest nie berlangsung.

4) Add blog ibuayahdamia, khaimohd dan damiabudgetboutique di dalam bloglist/blogroll masing-masing dan WAJIB menjadi follower bagi ketiga-tiga blog nie...
(dah habis contest nanti nak delete pun tak pe)

5) Upload HANYA sekeping sahaja gambar Princess/Prince anda... HANYA sah untuk anak sendiri sahaja..Untuk peserta yg mempunyai anak lebih daripada seorang, boleh hantar sekaligus penyertaan untuk satu entry

6) Pastikan Princess/Prince anda mempunyai aksi/ posing yang paling kreatif/sporting. Juri bukan sahaja akan menilai dari segi kecomelan anak anda, tetapi dari segi sportingnya anak anda berposing. Para juri terdiri daripada photographer dan bukan blogger.

7) Princess/ Prince anda  hendaklah berusia dari 12 bulan  hingga 48 bulan .

8) Di bawah gambar tersebut hendaklah disertakan NAMA SI MANJA, UMUR SI MANJA dan CERITAKAN SEDIKIT BAGAIMANA GAMBAR TERSEBUT DIAMBIL.

9) Pada entry tersebut, jangan lupa  link back sekali ke banner di bawah ini sebagai penaja khas untuk contest kali ini dan WAJIB letakkan di sidebar masing-masing juga...

 khai mohd photography

10) Bila dah confirm complete semua syarat di atas, sila tinggalkan link anda di ruangan komen entry ini...

11) Contest ini berlangsung dari 12 August - 20 September


Pemenang akan mendapat HADIAH:

PEMENANG PERTAMA


@ softcover photobooks (small landscape 8x6) 40 pages
@ sehelai pakaian (akan ditentukan samaada pemenang lelaki atau perempuan/umur)



PEMENANG KE-DUA

@ Voucher Khai Mohd Photography (sah untuk photobooks sahaja) bernilai RM50
@ sehelai pakaian (akan ditentukan samaada pemenang lelaki atau perempuan/umur)


PEMENANG KE-TIGA

@ Voucher Khai Mohd Photography (sah untuk photobooks sahaja) bernilai RM30
@ sehelai pakaian (akan ditentukan samaada pemenang lelaki atau perempuan/umur)




UPDATED:SENARAI PESERTA CONTEST


1.http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/08/little-princessprince-of-posing-contest.html
2. http://ibudamia.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
3http://mrsrampage.blogspot.com/p/little-princess-prince-of-posing.html
4.http://nureenasir.blogspot.com/2010/08/little-princessprince-of-posing-contest.html
5.http://babycontesto.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
6.http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
7. http://maszmadi-maszmadi.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
8.http://ummifarishaikal.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
9.http://s-t-a-r-k-c-o-n-t-r-a-s-t.blogspot.com/2010/08/little-princessprince-of-posing-contest.html
10.http://adzraonong.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing-contes.html
11.http://iniaku-asdina.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
12. http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
13. http://lynnhamzah.blogspot.com/2010/08/little-princessprince-of-posing-contest.html
14. http://nurhasyauzma.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
15. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
16http://hasroylin.blogspot.com/2010/08/little-princessprince-of-posing-contest.html
17http://airisnaufal.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html 
18. http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/08/little-princeprincess-of-posing-contest.html
19. http://nurinqasrina.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
20. http://dilazfamily.blogspot.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.htm
21. http://myaelzarabatrisya.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-posing-contest.htm
22. http://www.kakyong.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html
23. http://d-ariez97.blogspot.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html
24. http://ibuhadif.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
25. http://alinalancontest.blogspot.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html
26. http://momandherdiary.blogspot.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html
27. http://diyalova84.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
28. http://aiqhil.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
29. http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
30. http://suzie284.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
31. http://contest-giveaway.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
32.http://sallcontest.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
33. http://fasyafrina.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
34. http://qaisarahanina.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
35. http://aindancontest.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
36. http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/08/little-princessprince-of-posing-contest.html
37. http://ehemsz.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
38. http://nuraleesya.blogspot.com/2010/09/little-princess-of-posing-contest.html
39. http://cikgumardiah.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
40http://elizadianna.wordpress.com/2010/09/20/little-princess-prince-of-posing-contest
41. http://mysweetkiddys.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
42. http://www.suziey.com/2010/09/little-prince-of-posing-contest.html
43. http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html
44. http://adyshariz.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing_20.html
45. http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
46. http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html
47.http://nayville.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
48. http://ummieayahqistina.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
49. http://myprecious07.blogspot.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html
50. http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
51. http://ummi-abah-aqeef.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
52. http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html
53. http://ibuayu.blogspot.com/2010/09/little-princess-prince-of-posing.html

















Post a Comment