Tuesday, September 7, 2010

Eh eh...gambar you ada dalam Sinar lah...

ALAHAI...
Baru perasan yg rupa2nya pic ayah damia ader lah dalam sinar tu..
Ingat lagi tak yg ibu cakap nama jer ada...tapi gambar tak der..
Rupa2nya ader gak terselit pic ayah damia dalam ruangan LENSA..
hehehehe...beli sinar hari Rabu...
Hari ahad masa nak repeat baca paper tu baru perasan...
Alahai...cam mana leh tak perasan ni...


Nampak tak mana ayah damia??



Tu hah...baru nampak...hehehe

p/s: Tak sabar nak tunggu pukul 1....dah habis keje.....yeayyyy.....petang ni lepas asar bertolak balik kampung.....berbuka kat tgh jalan lah jawabnya...

p/s: Semua ada e kad raya..alahai..cam tak der masa lak nak buat..kalau guna tahun lepas punya aci tak??....andai kata kalau tak der e kad raya...ibu a.ka ayu a.k.a zamzarina tetap ingin memohon maaf andai kata ader terkasar bahasa atau telah menyinggung mana2 pembaca blog ibu ni....minta maaf dan ampun yer kawan...0-0 ok...

p/s: Kat kg tetap berblogging cam biasa...cuma sempat atau tak jer nak buat entry..tak pun simpan citer..sebab takut tak ramai online kan...hehe
Post a Comment