Wednesday, September 22, 2010

Flower Girls kena dera

Jom kita tengok gambar-gambar flower girls kena dera ngan ibu...hehe...


Ibu selaku juru make-up utk flower girls..
Semua amik giliran tunggu kena make-up..
Yg best tu semua sporting....tak kisah dah apa yg ibu buat kat muka diaorg...
Semua duduk diam..


Tapi kan...tapikan...Aleesya nak pakai compact powder sendiri lah..


Semua dah siap make-up...
So time utk posing bersama pengantin pulak sebelum pengantin lelaki sampai..
Ni semua sepupu sepapat Aleesya..
Kiranya adik anak2 adik beradik ayah damia lah kan..


Masa ni dah kul 12:30 tgh..
So masa utk susun diaorg kat tangga menunggu ketibaan pengantin lelaki..
Ibu selaku juru susun..hehe


Terjengok-jengok diaorg kat bawah kot2 pengantin lelaki dah sampai...


Alamak..pic ni over lighting lah pulak....
Ibu selaku juru susun lagi....
Disebabkan Aleesya paling muda antara semua...so haruslah aleesya duduk depan...


Hahahahahahahahha...
Gambar ni tak boleh blah betul...
Punyalah jenuh flower girls tunggu pengantin...
Tak sampai2 jugak...
Last2 ni ler reaksi muka BOSAN diaorg...
Ibu awal2 lagi dah bagi warning...jangan gerak2...takut berterabur..
Kot2 nanti pengantin sampai tak jumpa lah flower girls ni...
Muka BORING kan semua..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAPI MANA AYYUNIE??????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Alahai....punyalah susah nak snap gambar Ayyunie..
Sebab Ayyunie nak atas dukung jer...
Nasib baik bibik ader kan...
Kalau tak susah gak ibu nak buat kerja...

Lagipun Ayyunie demam sikit...
Pastu merengek kalau org lain nak dukung dia...
Tu yg susah nak snap gambar dia tu..


Nak snap gambar dia kat pelamin ni pun kena umpan ngan coklat...
Dah lah pakai gaun putih...aishhhh...takut kotor jer gaun tu...
Tu pun tak sampai 5 minit duuk diam....cepat2 bangun lari cari ibu ngan bibik...
Tak pe lah...tunggu ayyunie besar sikit baru leh melaram puas2.. 


Ibu pun nak posing jugak...
Abaikan lah muka ibu yg berminyak dan hitam tu...
Bayangkan lah.....dari pagi dok menolong...sampai ke maghrib...muka memang tak der dah nak re touch up balik....asyik pk nak buat tu, nak buat ni jer...


Yeayyyy..pengantin dah sampai...
Tapi flower girls dah macam tak der mood dah...hehe
Wawa tu siap menguap lagi..ngantuk lah tu...
Aleesya lak asyik cari mana bunga dia..


Mengiring pengantin naik ke pelamin..


Ni pulak aksi flower girls dalam bilik pengantin...
Diaorg kena baling2 kelopak bunga dan potpuri..
Ibu mestilah enterframe kan....koreographer lah katakan...wakkakaka
Masa ni lagi 2 flower girls dah selamat zzzzzzzzzzzzzzzzz


Amni yg macam jepun...
Anak abang ayah damia..


Last sekali ibu dera 3 org flower girls ni utk outdoor photoshoot pengantin...
Nasib baik lah sporting walaupun masing2 dah penat...
Tapi Aleesya kejap jer tu...pastu merengek nak atas dukung...
Aishhhh...ni la anak2 ibu...suka betul sekaki dan sedukung ngan ibu..

p/s: Banyak lagi gambar2 cun....nanti2lah upload yer...banyak aksi2 flower girls bersama pengantin..


Post a Comment