Monday, September 6, 2010

Handbag Raya!!

Beli handbag raya ni kat Singapore..
Masa 1 Ramadan ari tu..
Banyak gak pilihan...
Disebabkan 1 Ramadan, maka tak ramai org..
So senang sikit nak pilih mana yg berkenan


Raya tahun ni tiba2 pulak nak pilih handbag kecik2 cam ni..
Senang nak bawa.
Just bubuh duit raya, hp ngan ic jer..
Pastu letaklah compact powder+ lipstick+ perfume..
Pastu nak letak wet tisu lagi...
Aikkkk?? muat ke ni??? macam tak muat jer...


Tak pe lah tak muat...
Buat melaram jer...


Macam2 warna , design ader


Mula2 berkenan yg kat atas tu..
Tapi ayah damia kata susah nak match ngan semua baju..
Padahal salah satu baju raya tahun ni warna purple..


Last2 amik yg ni jer lah..
Walaupun tak suka sgt hitam...tapi bila dipk kan senang nak match ngan apa2 baju..
Amik jer lah...

Comeiiiii tak handbag raya ibu ni???
Eleh...mesti korang ckp comeiii kan...dah tau dah komen standard tu....ekekekek


p/s: Tahun  ni kena banyak pk beli baju baru lahh.....raya 1, 2, 3...majlis akad nikah lagi, majlis persandingan lagi, majlis hantar menantu lagi....aishhhh...duit terbang2 macam lelayang lah.....

p/s: Baru nak start blogwalking....



Post a Comment