Tuesday, November 16, 2010

Mistik di Hotel Batam???


Sebenarnya kan...masa kat hotel batam yg weols stay tu..
Terus terang cakap yg sebenarnya diri ini tidak lah lena sangat nak tido..
Ni gara2 ader terbaca kat internet pasal ader HANTU DI HOTEL BATAM..
Biasalah kan, b4 gi vacation tu haruslah survey2 dulu cam mana hotel tu...
Lagipun tak ramai yg buat review pasal hotel batam ni....tak macam gi bandung...ramaiii..
Memang 1 week b4 gi sana, asyik google jer pasal batam ni..
Sebab tak nak kejadian mistik di hotel ni berlaku lagi...

Pastu kan...korang nak tahu tak apa yg berlaku????
B4  tu baca entry ni dulu...

So cam mana?? Seram kan...
Dah lah hotel yg dia cakap kat area Sei Jodoh tu antara hotel yg weols stay tu...
Cuma tak pasti hotel mana sebab kat Sei Jodoh tu memang banyak hotel pun..
Memang b4 weols gi batam, asyik terfikir pasal benda2 yg disebut dalam citer tu jer..
Tapi ayah damia kuat semangat...dia cakap jangan percaya sangat benda2 cam tu..
Tapi yer lah hati org perempuan...lebih sensitif kan..
Mulalah dok terbayang benda bukan2 masa stay kat hotel tu..
Nak mandi pun bukak pintu toilet puas2...
Kalau air shower tu kejap laju, kejap slow...mulalah pk yg bukan2..
Cakap kat ayah damia...dia kata memang shower tu cam tu...huhu
Aleesya + Ayyunie tido pulak memang dah standby Buku Yassin sorang satu bawah bantal..

Pastu kan...pastukan...
Korang nak tahu tak apa yg terjadi seterusnya??
Apa yg weols jumpa masa stay kat hotel tu???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gambar sekadar hiasan...amik kat sini


TAK ADA APA-APA...
ALHAMDULILLAH....SEMUANYA SELAMAT...
ITU SEMUA MUNGKIN IMAGINASI IBU YANG TERLEBIH WATT JER TU...HEHE
APA-APA PUN SYUKUR TIADA KEJADIAN MISTIK DAN PELIK BERLAKU..

BUAT SUSPEN JER KAN



Post a Comment