Friday, November 26, 2010

Catatan UV saya

Orang lain buat, kita pun sibuk nak buat jugak..hehe
Btw selalu tengok mama zharfan updated pasal2 UV, BE and info2 menarik pasal nuffnang ni...
Sangat kagum dengannya sebab sekarang blog mama zharfan dah makin capai target..
UV pun meningkat, BE pun dah bertambah..


Ni nak citer UV blog ibu....walaupun sedar blog ini sekadar utk catatan anak2 dan family jer..
Tapi alhamdulillah....ader jugak yg sudi berkunjung ke blog ibu ini..
Setakat ni UV yg paling tinggi adalah mencecah 400 lebih...
(Baru berjinak2 nak amik tau...b4 ni malas nak amik tau..hehe)
Standard kalau hari2 updated 200-300 lebih UV je lah...
Ok lah kan....as long ader org datang singgah baca blog ni pun dah bersyukur..



This week punya UV..
Paling ramai pada 23 Nov tu...
Ni semua gara2 pasal pengumuman pemenang GA ibu tu..
Kalau tak standard 300 lebih jer lah kan..


Yg ni pulak last week punya UV
Kalau weekend tak berupdated...jawabnya graf pun pendek jer lah kan..
Ok lah kan...blogging suka suki...kalau dapat income bonus lah tu..

p/s: UV korang berapa pulak??? 
p/s: Alhamdulillah...3 BE masih mari menari dengan senang hatinya...hehe

Post a Comment