Friday, November 19, 2010

ala comeyy comeyy..



Sejuk jer kan mata memandang newborn ni....seolah2 mereka tiada masalah...yg hanya tahu minta utk didodoi dan diberi susu...

Ahad lepas, ibu sempat melawat baby NUR AMANI... baby kepada ummi eisya....alahai...ingatkan nak gi melawat baby lepas asar..pastu boleh pulak hujan lebat...aleesya + ayyunie apa lagi?? syok tido lah kan...sampai kul 6 lebih baru bangun..last2 lepas maghrib baru bertolak dari rumah...maaf lah yer tuan rumah, terpaksa menganggu malam2 pulak...sian baby + ummie nak rehat...

Jom kita tgk wajah2 bersih + suci newborn ni...bestnya dapat peluk2 + bau2 newborn ni...rindu zaman aleesya + ayyunie masa kecik2 + newborn dulu...jangan cakap suruh tambah no 3 yer...tu kena tanya ayah damia...sebab dia yg suruh kilang pencen awal...ekeke..tapi kalau dah TER ADA....terima jer lah...tapi tak nak ah sekarang yer...





So cam mana??? Cute kan baby2 baru lahir ni...aishhh...memang geram lah tgk newborn ni...comeyyyy jer diaorg tu...


Dalam masa pergi melawat newborn ayyunie tu, sempat lagi daddy eisya order dominos pizza yer..dah lah hari khamis ngan hari jumaat hari tu marathon makan dominos...sabtu rehat, ahad sambung makan dominos lagi...ekekeke..muka pizza lah kitaorg ni....bukan setakat makan jer tau..siap tapau spageti + 1 large pizza lagi suruh bawak balik...aikkk...sapa yg bagi hadiah kat sapa ni...hehe..dah lah tu..siap bagi coupon lagi hehe...apa2 pun tima kasih tuan rumah...rezeki tu...alhamdulillah...


Meh kita tgk aksi2 ibu damia pegang newborn...agak2 kekok tak?? bukan apa, takut terkehel anak org jer..hehe..dah lah ringan pulak tu...so rasanya skill pegang baby tu still ader lagi..tunggu ayyunie masuk sekolah darjah 1 esok2...masa tu barulah terkial2 nak pegang newborn kan..hehe


Confirm lah tak sama kan...
Dah mak lain2...hehehe
Masa ni amani dah start nak merengek minta susu ni..
Ibu memang tak leh dengar baby2 nangis atau merengek....mulalah rasa 
"apa lah yg aku buat salah ni"


Gambar last b4 balik....

p/s: Mana gambar aleesya + ayyunie ngan eisya??? Diaorg leka lah dok bermain...nak ajak bergambar pun tak nak tau...

p/s: Ngeri dengar pengalaman bersalin ummi eisya ni...bersalin 4 kali pun, confirm mempunyai pengalaman yg berbeza setiap satu kan...hehe

p/s: Korang target nak berapa org anak??

Post a Comment