Saturday, November 20, 2010

Buat Koleksi jer ni


Asyik gambar anak2 jer...kali ni bagi chance ibu pulak bergedixxx yer..hehe
Gambar2 ni masa ibu attended majlis perkahwinan kat Sebuah dewan Kelab Golf malam sabtu lepas...








Gambar2 kat bawah ni bergedixxxx kat rumah...sebelum bertolak ke tempat majlis...hehe.




Bagi lah chance kat saya bergedixxxx yer...walaupun saya tau pinggang saya tak seramping kerengga, pipi saya tak pauh di layang, namun sekurang2nya saya hargai akan tubuh badan saya...hehe..ayat cover line tu sebenarnya..tak nak terima hakikat yg diri ini main chubby...huhu..

Details later..

14 comments:

MaMa3H said...

Maintain cun lagik...huhu bila ratu berposing:)

e.l.i.z.@ said...

aloh..kecik nyo handbag dio.muat ko nok buh benda² tu ekekek

ZanaNordin said...

wah wah wah....
kemain lagi ibu ratu yerk..
takpe..walaupun pinggang dah tak ramping bak kerengga yg penting cutting tu still ada lagi...

Nana said...

pst cantik nye baju bli kat batam ke hehehe

lentik u...hehehhe

Nana said...

pst cantik nye baju bli kat batam ke hehehe

lentik u...hehehhe

Ummi Eisya said...

comel dan memang gedikss..hihi..jgn mare ye..tapi memang cun la..bertuah ayah damia..

*∽ IZAN ∽* said...

pergghh.. memang posing mautt nihh! he he.

rynas said...

alamak macam model lah..hehhe oklah tu alhamdulillah kecantikan anugerah Allah

h4ni3 said...

wewwiittt...
baju tu cantik la!

Mama Zharfan said...

ok jer..cun! and bj sgt gojes!

MrS. F!zA said...

mengancem k.ayu!! hehehe..

MamaRifqy said...

Kak ayu yang da booom! CHanteq laaa

Mata Hati said...

tu dia...meletup..!! sweety tweety

sudi-sudikanlah menerima award kecil dari saya

http://fiverul.blogspot.com/2010/11/award-penghargaan-buat-blogger.html

mama tisya said...

mantop la datin wanabe