Tuesday, November 9, 2010

Ke manakah kami???

Weeeeeee.........
Ramai yang bagi jawapan yang betul kemana kami pergi bercuti last weekend...
Hebat uols yer..pandai main teka2 ni...

Rasanya kalau letak klue yang pertama tu, confirm ramai yang masih keliru kan.....
Tapi bila letak gambar klue kedua tu, rasanya ramai yg dah boleh agak...ader yang googled, ader yang memang dah pergi tempat tu, dan yang bestnya ader gak yg tersilap mengatakan kami bercuti dengan CRUISE...hehe...takkan CRUISE atas darat kot....cuba perhatikan gambar ni betul2...



hehe..atas daratkan...bukan dalam laut..


Ni buktinya kami ke situ....aleesya tu posing siap cekak pinggang lagi tau..


Ok lah..ok lah....
Jawapan kemanakah kami pergi ada dalam gambar dibawah ni..


So, dah tau lah kan kami kemana??
Tak nyempat2 tau aleesya + ayyunie ni....pagi2 lepas bangun semalam terus minta pakai baju ni...
Ayyunie biasalah..kalau dah tgk kakaknya pakai yg tu, nak jugak baju yang sama tu..


Focus sikit..
Betul lah tu...kami ke Pulau Batam!!!!


Bagi laluan aleesya bergaya dengan baju barunya itu yer..


Memang kalau pakai baju baru, tak habis2 dipaksa ibunya amik gambar..
Ayyunie??? Susah sikit nak bergambar...kena ikut mood..
Baik aleesya kan...anytime sporting..hehe


Jadi siapakah pula yg layak menerima ole2 dari ibu..
Walaupun ramai memberi JAWAPAN YANG BETUL iaitu Batam..
Tapi setelah berbincang ngan ayah damia, maka kata putus telah dibuat...
Jadi peneka yang PALING TEPAT dan PANTAS ialah


Tahniah yer..nanti emailkan details ke zamzarina99@yahoo.com
Tapi hadiah akan dikirimkan lewat sikit sebab nak kirim sekaligus ngan pemenang giveaway..
Harap sabar menanti...ngeh ngeh ngeh..

p/s: Tunggu details citer holiday kami yer...tak tau nak mula dari mana...hehe

p/s: sabar yer peserta GA...slow2 akan pergi review..

Post a Comment