Tuesday, November 30, 2010

Jalan2 Danga Bay

Lepas gunting rambut amoi ngan kakak amoi...
Kami ke Danga Bay pulak..
Saja2 rehatkan minda sambil bawak anak2 main2...
Melepaskan kepenatan 2 hari yg berturut2 memang penat..
Sabtu ader wedding job kan, malam sabtu gi rewang2 sukaneka, ahad pulak ader sukaneka..
Balik sukaneka, memang pingsan habis...


Masa sampai sini pun dah lewat petang..
Tak faham apesal org lalu jer..mesti mata diaorg dok fokus kat 2 beradik tu..
Sampaikan ibu + ayah damia nak bergambar pun segan...hehe


Ramai betul org petang tu..


S.A.N.T.A.I


Bergaya dengan rambut baru..


Ayah damia ngan 2 pari-parinya...


Masa ni dah naik tram...
Tak sempat nak berposing...keretapi dah nak jalan..
Yg hairannya tu...tak sangka pulak tram ni tak berhenti kat Festive Mall tu yer..
Dulu2 berhenti jer...
Sekarang tgk Festive Mall tu macam dah tak hidup lah..
Sedangkan dulu2 kat situ yg havoc sekali..
Ingat kan nak berhenti kat situ, makan ikan bakar..


Antara tempat Aleesya + Ayyunie aim nak pergi lah ni..
Nak "play-play" kata mereka..

Ok...bersambung lagi..

14 comments:

MrS. F!zA said...

dlu msa study kalo dgr danga bay rasa mcm tmpt meriah plg best la kt johor..ekeke

napa gmbr 1st ayah damia tgk tmpt lain..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kita tak pernah pi la, hujung tahun ni nak pi la....nanti leh la suggestkan ek

MRS. K said...

dah smpai skali masa outstesen ke johor dulu..

[-suziey-] said...

hiks..comel la ayyunie..ngn rambut baru style camtu:p

danga bay ni mlm2 la happening kan..siang xbuka kan..kt pnh smpai sini dulu..time study..hehe

mama rifQy said...

alaa..comey aleesya ngan ayunnie..rambut baru =)

Ummi Eisya said...

tak silap festive mall tu orang kata dah nak tutup..dia nak wat pe tah kat situ.cantik rambut baru aleesya..

zura@iwan said...

kita tingin nk mai danga bay ni..bila la nk smpi...

~~@lyci@~~ said...

alycia xpernah pg Danga bay ni.. org kata dulu2 havoc kan.. tp skrg mcm dah xbest ekkk..

LyNn HaMzAh said...

kitorang akan pergi danga bay time weekend jer...sebab hari2 lain memang arr x meriah...huhuhuhu...

Farra Dhelina said...

blh dikira dgn jari...bape kali je pgi JB..teringin gak gi sana..

mama_umar_maryam said...

heheh,xsabo tgk next n3 ;)

Mama Zharfan said...

me pernah sekali jejak kaki kat sini--tu pun time attend course kat JB ;)few years back

Nana said...

alesya & ayunie sgt comei
dengan pesen rambut yang baru
sgt2 comei!!

BIONIC WOMEN said...

x pernah sampai ag ke danga bay..
nnti kak ayu bawak g jengjalan leh???