Sunday, November 14, 2010

UNSTOPPABLE , confirm adrenalin naik...

Ni kisah rabu malam khamis lepas..

Balik keje kul 10 malam tu, ayah damia ajak tengok movie..
Citer UNSTOPPABLE
Memang dah aim pun nak tgk citer ni..
Sebab tgk Trailer dia memang best giler..
Penuh aksi gitu..

Kebetulan aleesya pun ader malam tu, sebab dia kan ader kelas muzik..
So, aleesya pun terjebaklah tgk movie tu..


Bukti Aleesya tgk movie ni bersama kami...hehe
Ni 2nd time aleesya tgk movie kat cinema.
1st time dulu tgk citer LAGENDA BUDAK SETAN


So far, dia tak takut...tapi dia alah bunyi bising ni...
Aleesya memang tak leh dengar bunyi sound kuat2..
Mulalah tutup telinga dia ngan tangan..
Alahai...tak sampai 5 minit pun dalam cinema tu..
Terus lena zzzzzzzz.....
Yang tak tahan tu dari awal2 tido sampailah ke habis movie tu..
Memang Aleesya tertido ngan tangan kat telinga jer..
Kesian tul anak ibu ni yer.


Komen pasal movie ni..
Ibu bagi 5/5 bintang...yuppp!!! percayalah 5/5 yer..
Sebab apa...iter ni memang best giler...
Bayangkan masa tgk filem ni, adrenalin ibu memang sentiasa naik...sebab nak tau nak tau nak tau apa selanjutnya....pastu mulut lak asyik ternganga sebab macam terpegun ngan aksi2 USTOPPABLE tu...yang paling penting sebenanrnya banyak pengajaran tersirat dalam movie ni....pendek kata memang berbaloi laburkan RM10/person utk tgk citer ni...langsung tak der adegan2 cinta....adegan kekeluargaan adalah...best best...better tgk sendiri lah yer...rasanya kalau ibu diberi peluang tgk movie ni sekali lagi pun, adrenalin ibu tetap akan naik jugak hehe..

Nak tahu pasal movie review...klik bawah

Dan yang bestnya citer ni aderlah based on true story....klik bawah lagi


p/s: Best2 citer ni..tak tau nak cakap cam mana best!!!

Post a Comment