Friday, November 26, 2010

Gadis kaunter & Gadis undi

Ahad lepas, ayah damia pujuk rayu merayu ibu utk terlibat dalam satu program...
Amboiii...baik punya pujuk..sampaikan terus bersetuju nak tolong dia...hiks..

Tolong apa??


Jadi gadis kaunter lah..
Maksudnya duduk kat kaunter, amik pendaftaran ahli yg hadir..


Lepas tu, kena jadi pulak gadis undi..
Maksudnya dengan berbekalkan wedges yg tinggi itu, maka terpaksa diri ini turun naik turun naik tangga utk kutip undi dalam balang....
Dah siap kutip, kena present depan MC pulak satu2 nama yg diundi utk SETIAP KATEGORI yer..
Uisshhh..mau lengoh kaki yg panjang ini...



Dah siap present, kena kira undi pulak..
Takut ada undi hantu atau salah kira..
Maka dengan sopan santunnya gadis ini mengira2 di hadapan ahli yer.


Ni time break utk makan...
Yg lagi 2 org kakak tu, "perempuan kaunter" dan "perempuan undi yer"..
Sebab mereka lagi berusia, maka nama "perempuan" tu sangat la sesuai kan...hiks..
Yg dukung anak kecik tu saja 2 datang memeriahkan suasana..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAPI UNTUK APAKAH SEMUA2 INI???


Bila dah tgk kete wish banyak...maka wajiblah utk program kete wish kan..


Ohhhh...rupa2nya ader AGM utk Kelab Pemilik Toyota Wish..


Tahniah Encik Khairuddin...kerana telah memenangi undian paling tinggi utk jawatan setiausaha..
Semoga SETIA dan USAHA mu itu mendapat keberkatan dariNYA..


Ayah damia bertindak sebagai juru kira undi
Buruk giler kan tulisan ayah damia


Ahli2 yang hadir..
Yg bestnya tu ahli2 central (KL) pun turun JB..


Break time!!!
Kita makan dulu..


PARA AJK TERTINGGI YG BARU...
Semua jawatan masih kekal seperti sebelum2 ni..
Cuma YDP jer bertukar orang..
Tahniah utk semua..
Semoga keikhlasan kita berkelab ni membawa kebaikan bersama...aminn..

p/s: Ibu sangat jakun sebab lepas kita tulis2 kat white board tu, rupa2nya boleh terus print apa yg kita tulis tu..siap bertukar2 halaman ke 2 dan ke 3 lagi..zaman dolu2 masa belajar, mana ader white board cam tu....


Post a Comment