Thursday, November 25, 2010

Kenangan masa Aleesya kecik2..

Sebelum wujudnya blog, FB, twitter dan apa lagi erk??
Korang simpan kat mana erkk gambar2 korang dulu??
Pastu laman sosial apa erkk yg korang join supaya sapa2 yg nak share gambar korang tu leh tengok??

Masa Era Aleesya..
Semua gambar2 burn dalam CD...
Pastu ader jugak simpan dalam FRIENDSTER
Kiranya ok lah still ader jugak kenangan utk aleesya kan..


Kat bawah ni antara album2 yg sempat dibuat utk aleesya..
Masa ni tak der DSLR lagi...hehe


Aleesya kecik2 dulu rambut lambat tumbuh..


Muka chubby2 sikit..


Yg ni pulak Era mengandungkan Ayyunie..

Pastu bila Era Ayyunie dilahirkan pula..
Dunia dah berubah..maka tercipta lah sebuah blog dan laman sosial FB..
Sampai sekarang still keep in touch ngan Blog ngan FB je..
Friendster2 dah tak main dah...tapi kadang2 rindu nak tgk gambar2 dulu..
Sempat lah jengok2 friendster tu..
Sekarang pun simpan gambar dalam External Hardisk..
Dah jarang2 burn CD..kecuali gambar2 clients Khai Mohd Photography jer..hehe


p/s: Uols layan tak friendster dulu2???

Post a Comment