Monday, November 8, 2010

100 comments

Assalamualaikum...
Hello...hello...
I'm back setelah 3 hari bercuti nun disana....
Later details pasal cuti2 kami yer..
Yang pasti cuti2 kami lebih pada RELAXING & REFRESH..
Shopping??? Sikit2 jer....sebab barang semua mahal2...hehe

Oh yer...semasa percutian kami, ader lah jengok2 komen kat blog ni..
Kat lobby hotel ader Wi-Fi
Tapi tak publishkan sebab saja nak bagi korang tertanya2 kemanakah kami pergi bercuti...
Heheheh...nampaknya ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yang teka dengan betul..
Apa2 pun lepas ni tunggu keputusan siapa yg teka dengan PALING TEPAT dan PANTAS yer..hehe





Ni hah.....100 komen harus dibaca dengan penuh penghayatan...hehe

Untuk penyertaan GA tu, malam tadi tepat jam 11:59 pm TAMAT yer...
Take time jugak tu nak gi review sorang2 punya entry...hehe
Tak sempat nak updated malam tadi sebab balik holiday kul 6 petang....pastu kul 8.30 malam lak ikut Dato' Khairuddin gi meeting lah.....Datin wannabe wajiblah ikutkan walaupun luggage satu apa pun tak kemas lagi...hehe..


Ok....kita tunggu keputusannya nanti yer...

Haiyaa...banyaknya rumah kena blogwalking....

Post a Comment