Monday, November 1, 2010

Pening2 + tak sedap badan.....tapi nak jugak upload gambar2 kat bawah ni...



Hari ni mood melayang2 ntah kemana2...
Kejap ke barat kejap ke timur..
Angkara pening2 + tak sedap badan punya pasal...hehe
May be sebab kepenatan bermula sabtu petang hingga ke ahad malam tadi..
Dan juga sebab hari ni first day  cik peot datang..
Atau pun sebab  nak berubah ke 3 series...hehe..
Kata eily, budak2 pun demam kalau beralih badan kan...
Yg pasti bukan sebab 3rd damia atau damial kata fiza...hehe

Jomlah layan gambar mandi manda weols masa kat hotel mistik aritu....
Cerita2 lain tunggu esok jerlah yer...


Aleesya n cousinnya aida


Ayyunie tunjuk apa tu??


Main lambung2 ngan ayah


Ayyunie ngan cik ngah


Ibu ngan biras, kak amiey


Ayah damia main games sapa paling lama menyelam


Ntah aksi apalah ayah damia buat tu yer


Slide budak2 pun nak main


Yeayyy...sayalah juara


Sweet Ayyunie


Main slide org besar pulak


Macam2 aksi ader


Lagi dan lagi sliding


Dinner kami malam tu...room services jer


Jeng..jeng ..jeng...nasi goreng kampung...RM15.90..hehe

Lepas kejadian makan2 ni ler...perkara mistik tu berlaku...


Post a Comment