Wednesday, November 24, 2010

Princess Aleesya..

Yo yo or jer bagi nama Princess Aleesya..
Macam lah nama aleesya tu ader Putri kan..
Dah nama Damia Aleesya tu terima lah hakikat yer..
Jangan verangan nak letak2 nama Princess...ekeke

Jom lah layan gambar Princess Damia Aleesya ni...


Kenangan bila aleesya besar ni..
Tanda lahir kat peha kiri..
Opsss...jatuh sudah saham anak ku...haha


Alahai..pandai pulak aleesya lentok2 badan erkk??
Dengan jelingan matanya lagi..
Bisa buat hati ibu cair lah sayang..


Yg ni wajib lah snap2 candid kan..
Happy betul dapat main swing tu yer..


Selalu org tanya...kalau amik gambar aleesya, ibu yg kena bagi arahan atau dia yg buat sendiri pose2 tu..
Jawapannya ialah?????
Sama2 bagi komitmen...kadang2 memang aleesya automatik dia buat pose tu...sebab apa?? Dia suka benar terikut2 gaya budak2 cilik dalam TV tu...and the rest, haruslah ibunya yg bagi arahan jugak kan..

p/s: Anak2 uols selalu pose sendiri atau uols yg bagi arahan suruh pose..
Hahhh...ni ibu pulak tanya korang yer..
Post a Comment