Friday, November 12, 2010

1 coupon, 2 coupon, 3 coupon semuanya

Uols dah lunch??
Lunch kat mana tadi??
Kami dah lunch....Lunch Dominos Pizza..
Since petang semalam memang makan dominos pizza jer..
Sebab apa?? MALAS!!!!
Pabila time2 bizi macam ni...mulalah pk nak delivery service ajer..

Petang semalam order dominos pizza, dapat coupon free pizza sebab lewat 5 minit...
Malam tadi pun order dominos lagi..meraikan kejayaan office kami sebab ramai pelajar dapat 5A..
Lewat 4 minit, so dapatlah 1 coupon free lagi..



Coupon yg terkumpul since pagi tadi...baru ader 2 hehehe..hasil petang semalam dan malam tadi..



Tengahari tadi pun order dominos pizza gak...
Biasalah kalau kebizian melanda kan..
Order online jer lah..
Yg bestnya tu lewat 2 minit jer...tapi dapat 1 coupon lagi...yeaayyy..
So sekarang semua coupon free terkumpul baru ader 3...hehe
Ader hati nak simpan sampai 10 coupon...ekekekeke..



Hidangan lunch kami sebentar tadi


Model dominos pizza...whoopss!!!1
Aleesya + Ayyunie ader kat office ibu arini..
Bawak diaorg datang sebab semalam dah keje dari pagi sampai malam..
So pagi ni awal2 lagi dah keluar keje...mau tak bawak kan..
Sian anak2 ibu kena tinggal
Bagi sesetengah org biasa jer tinggal anak2 gi keje..
Tapi bagi kami kalau keje pagi tu overtime dah tu..sebab selalu masuk keje tengahri sampai malam kan..
Bagus gak aleesya + ayyunie duduk office ni...leh ler ajar mana2 yg patut..


Yummy...yummy...
Tapi tak habis pun makan semua ni..


Pizza feveret aleesya + ayyunie..
Korek2 udang tu jer makan....ekekeke..
Alahai...pandai pulak tu makan udang saja2..

So uols lunch apa hari ni??

p/s: alahai...citer batam tak habis lagi lah...bila mau buat..
p/s: Peserta GA ader lagi separuh tak terjah...sabar erkk..target weekend ni habis terjah semua...


Post a Comment