Tuesday, November 16, 2010

Siapakah artis yg tak kenal HALAL & HARAM ni???

The 3rd day masa kat batam tu,  terjumpa seorang artis kat terminal ferry batam..
May be org2 batam tak kenal sangat dia, tu yg tak der org serbu pun...


Pastu artis ni pun masuk lah dalam JW Lounge ni...ni kiranya tempat2 VVIP menunggu ferry arrival atau departure..kiranya services ni dia yg akan uruskan 100% utk kita dari boarding pass, cop pasport, luggange dan lain2...kita hanya lenggang2 kangkong jer masuk laluan VIP ke ferry tu nanti...siap ader security yg akan guide kita nanti you...


Kami pun tidak mahu melepaskan peluang mencuba services ini...
Senang...tak lah susah2 nanti nak bawak barang + dukung aleesya + ayyunie...
Lagipun dalam tu ader buffet ringan makan2...
Pastukan...tiba2 ayah damia ternampak artis ni keluarkan "carlsberg" dalam tin tu tau..
Mula2 masa ayah damia cakap kat ibu, macam tak percaya..
Lepas toleh 2-3 kali, ah ah lah betulllll...."carlsberg" di atas meja..
Nak kata ader org bukan islam kat meja tu...nampak macam semua islam...semua cakap melayu..
Tak tau lah kot ader yg "murtad" kan...sebab sekarang ni macam2 kes..


Rasa macam nak snap2 jer artis tu togok air setan tu..
Tapi mestilah segan kan...lagipun tak baik nak aibkan seseorang..
Sebab tu ibu mosaic kan rupa artis tu...rasa macam tak best pulak kan..
Aishhh..kita yg nak snap2 malu...tapi artis yg minum2 tu macam selamba jer...
Dah biasalah tu kot..

Ok lah mesti ramai yg nak tau kan sapa artis tu...ibu bagi klue jerlah erkk..
 1. artis veteran yg selalu berlakon ngan erra fazira..
2. Secara peribadi, lakonan artis ni mantap gak...berkesan..

RASA2 UOLS TAU KE SAPA ARTIS TU????



17 comments:

shahliza94 said...

ala.. clue x cukup..... next clue! hehehe...

emy/mamasuri said...

hangat ni..
kalu beautifulnara tau..abislah..
bagilah clue lagi..

LyNn HaMzAh said...

saper ek? bagi la clue lagi...

h4ni3 said...

gosip panasss... panassss
hehehhe
semoga si tua kutuk itu diberikan petunjuk dan hidayah dari Allah swt... aminnnn

nurulazham said...

sape ek..?
betul3..
next clue plz..hehehee

Cute MuM said...

tak dapat tekalah..
siapa yer??

mummy_ayu said...

ish..sapa tu? takleh nak agak..

Nana said...

pergh bole jadi nas ahmad melodi ni hahaha terjah jgn xterjah
tgk dari belakang mcm abu bakar omar yg kulit gelap2 skit tu ye ke hehe

eT said...

artis tua eh???
Jalal ker???huhuhu

tetiba nk join bergosip..muahaha

Zaidah said...

tak dapat teka lah...clue tak cukup...

azleen said...

alarrr bagi jer tgk muka tu.Bukan nyer nak aibkan org tapi nak bagi kesedaran kat kita supaya tidak mengikut jejak yg tidak elok.Jangan di tutup benda yang tak elok, lagi dia akan suka dan sentiasa melakukan kejahatan sebab kita dah lindung dia,jadi kita pun dikira bersubahat.Aib tu kalau dia dah meninggal kita sebarkan.

~deashuQin~ said...

rase mcm tauw jek.
M.Kamal ker? heee~

||| PöJìé PööH ||| said...

Alahhh it's normal for artis Malaysia ok.. Nih baru sorang kak oii.. Saya yang duk bkawan di kalangan artis2 nih selalu jer tgok klo diorang ada post event party, selamba jer minum.. Dah macam coke dah.. tak boleh nak cakap apa, dah jadi budaya.. Sbb tuh xberapa nk minat artis2 nih..

Love,
PojiePooh Abdullah

[-suziey-] said...

xpela..dia lepas kt batam or kat mana2 ceruk dunia ni..tp dia xkan lepas dr pandangan Allah dan azabNya..

e.l.i.z.@ said...

tgk pada body, duk sero doh ore tuo...eiii kalu ore muda, xpo la jugok..kata x insaf lg :P
ni kubur kata mari, rumah kata pergi..aduss..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

biasa la dunia artis ni...me yang keje hotel ni lagi macam-macam jenis orang jumpa,takat artis minum air setan tu,memang ramai...yang kita tengok sikit punya baik pun boleh tahan gak perangainya

pssstt...bukan takat artis je suka air setan ni,our vvip termasuk royal pun ramai peminat air setan ni..syyhhhhhhhh

kakyong said...

x leh nak teka... huhuu.. siapakah gerangannya..