Tuesday, November 16, 2010

Siapakah artis yg tak kenal HALAL & HARAM ni???

The 3rd day masa kat batam tu,  terjumpa seorang artis kat terminal ferry batam..
May be org2 batam tak kenal sangat dia, tu yg tak der org serbu pun...


Pastu artis ni pun masuk lah dalam JW Lounge ni...ni kiranya tempat2 VVIP menunggu ferry arrival atau departure..kiranya services ni dia yg akan uruskan 100% utk kita dari boarding pass, cop pasport, luggange dan lain2...kita hanya lenggang2 kangkong jer masuk laluan VIP ke ferry tu nanti...siap ader security yg akan guide kita nanti you...


Kami pun tidak mahu melepaskan peluang mencuba services ini...
Senang...tak lah susah2 nanti nak bawak barang + dukung aleesya + ayyunie...
Lagipun dalam tu ader buffet ringan makan2...
Pastukan...tiba2 ayah damia ternampak artis ni keluarkan "carlsberg" dalam tin tu tau..
Mula2 masa ayah damia cakap kat ibu, macam tak percaya..
Lepas toleh 2-3 kali, ah ah lah betulllll...."carlsberg" di atas meja..
Nak kata ader org bukan islam kat meja tu...nampak macam semua islam...semua cakap melayu..
Tak tau lah kot ader yg "murtad" kan...sebab sekarang ni macam2 kes..


Rasa macam nak snap2 jer artis tu togok air setan tu..
Tapi mestilah segan kan...lagipun tak baik nak aibkan seseorang..
Sebab tu ibu mosaic kan rupa artis tu...rasa macam tak best pulak kan..
Aishhh..kita yg nak snap2 malu...tapi artis yg minum2 tu macam selamba jer...
Dah biasalah tu kot..

Ok lah mesti ramai yg nak tau kan sapa artis tu...ibu bagi klue jerlah erkk..
 1. artis veteran yg selalu berlakon ngan erra fazira..
2. Secara peribadi, lakonan artis ni mantap gak...berkesan..

RASA2 UOLS TAU KE SAPA ARTIS TU????



Post a Comment