Friday, November 12, 2010

Kegembiraan berganda

Salam....
Tengahari semalam dapat hadiah lagi...
Untuk sapa??
Bak katanya aleesya
"Ni hadiah Damia Aleesya bt Khairuddin ya ibu??"
Hehehehe..sejak akhir2 ni memang selalu sebut nama penuh...
Dengan Binti sekali...
Sebab dalam kelas music amik attendance kan..
Bagus!!! So next year gi school dah tau lah nama penuh kan..



Agak2 apalah dalam bungkusan ni kan


Contest kemenangan aleesya


Jeng jeng jeng..
First time dapat hadiah telekung budak2 ni..
Walaupun aleesya dah ader telekungnya sendiri...
Tapi sangat appreciate it...


Dapat cenderamata dari Shang Hai jugak..
Best2!!

Terima kasih yer kepada http://contest4anas.blogspot.com


Kegembiraan berganda pabila:

 Semalam seharian tak der entry baru kan...sebab bizi entertaint parents yg datang office bersama2 berkongsikan KEGEMBIRAAN ANAK2 DALAM PENCAPAIAN UPSR..alhamdulillah...ramai students PUSAT BAHASA PELANGI yg memperoleh 5A...siap ader parents yg datang tu bagi hadiah kat pihak kami..sangat terharu...dan yang paling terharu, pabila ader antara pelajar2 PUSAT BAHASA PELANGI yang menjadi TOKOH PELAJAR SEKOLAH...parent dia datang siap nangis2 mengucapkan ribuan terima kasih...huhuhu.. terasa sangat yang diri ini bersama staff2 PUSAT BAHASA PELANGI dihargai..

Terima kasih atas kepercayaan ibu bapa semua dalam kami mendidik anak2 anda!!


Post a Comment