Saturday, May 8, 2010

TOP TEN




Mode: Busy like Bees...
LHDN...oooo...LHDN..

Alhamdulillah 
Dah 50 % dah siap keje ni...so kena berusaha lagi nak settle semua..
Ni baru buka lappy coz sambil2 lunch, sambil cuci otak dan mata...

Owhhh...tadi tiba2 tgk dalam bloglist yg ibu tercalon dalam TOP TEN untuk

Love is you and me contest

Alhamdulillah...tersenarai top 10 pun dah happy giler..
Nak2 saat mata naik juling dok susun resit2 perbelanjaan dan pembelian since 2006...
Fuhhhhh...


Ok lah....nak sambung makan dan blogwalking dulu...
Malam nanti ader dinner lak...
Sian Aleesya + Ayyunie...tak dapat nak bermanja-manjaan ngan ibu + ayah damia...




pstttt...tak semestinya ader suspeciuos baru LHDN dtg.....selalu ibu tgk kenapa kedai2/ office2 ni kena audit ngan LHDN...oooo..rupa2nya mana2 business yg dah berurusan more than 5 years, memang diaorg akan dtg check audit punya....cuma tak tahu bila jer....akhirnya tiba jua giliran ibu + ayah damia...



Senarai Top 10

love is you and me contest top 10 listLove is you and Me Top 10Peserta love is you and me contest top 10,,,



Post a Comment