Wednesday, May 12, 2010

Pabila diri dilanda sibuk...


Last weekend memang tak best sgt..
Coz nama jer weekend...tapi otak sarat ngan pelbagai benda nak disettlekan...

Ni kisah pagi sabtu lepas...awal2 lagi dah pi office...
Cari fail sana, cari fail sini, cari resit sana,cari resit sini, cari celah sana, cari celah sini...


Sesi menyusun semua resit2...

Ni pun sama...tak cukup meja dalam kotak pun jadilah...




Semua resit2 dikumpulkan


Dalam kotak ni penuh ngan resit2..
Mana nak cari dari tahun 2006-2008
Berpinau mata weii



Sesi kemaskini segala slip2 gaji staff
Tak muat meja dah weiii..



Tapi ader hikmahnya gak...
Boleh sekali arung buang mana2 kertas yg tak berkaitan
Dekat 2 plastik besar ni haah ader kertas2 yg tak berkaitan...




Nasib baik ler restoran kat bawah jer..
Order jer terus dezuppp naik atas antar
Arghhhhhh...lega kejap rasanya otak dan tekak-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hari ahad kan mother's day...
So nak tak nak memang ayah damia bawak pi outing gak...
Ingat ke nak makan buffet kat Hotel Grand Paragon macam tahun2 lepas...
Tapi ayah damia tak book lah...
So weols makan kat Seafood Junction jer lah...
Dah siap2 makan pi shopping kasut kat JJ B.Indah jap..
Sempat lagi tu..
Balik sambung buat keje lagi...
Tapi kali ni sambung buat kat rumah lak..



Semua meja kat rumah ni dah penuh ngan segala mak bapak resit, voucher, invoice dan segalanya..
Aleesya tak kacau ke??? Don't worry....bagi jer rasuah pen, kertas ngan calculator tu..
Hah main lah jual beli dia kat situ....business minded betul...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pabila diri dilanda sibuk...
Jawabnya??????
Tak masak ler...
Order dan delivery jer..
So...since hari isnin sampai hari ni..memang delivery services jer..
Tak pun otw ibu balik keje waktu lunch singgah beli jap...




Isnin punya lunch...
Siap ader sticker Mother's day lagi...



Sila jgn terliur



Mushroom soup mesti aderlah kan..
-
-
-
-
-
-
-
Selasa punya menu???
Tapau nasi berlauk jer..
Tapi tak sempat lak nak snap2..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tghari tadi punya menu??



Beli masa singgah balik keje pagi tadi..
Ni dah nak siap2 pi office balik ...
Kul 2 ader appoitmnet ...
Owhhh LHDN..LHDN...
30 minutes to go...
Pas ni lepas satu beban dalam otak ni..
Tapi banyak lagi keje lain yag menanti....huhuhu






Post a Comment