Tuesday, May 25, 2010

Hangus..hangus...memang sengaja masak hangus pun...

Petang jumaat lepas...
Saja2 merajinkan diri buat Puding gula hangus ni.
Memang kena masak hangus pun kan baru puding ni menjadi..
Kalau tak org tak panggil lah nama puding gula hangus kan...
Tapi ader gak yg panggil puding karamel lah, puding telur lah..
Ke korang panggil apa erkk??
Ni ler rupa puding tu...
Malas nak display dalam dulang yg cun2 tu..
Malas betul nak amik dalam kabinet tu..
Last2 letak jer lah dalang dulang merah ni...
Kalau tak mesti naik seri punya puding gula hangus ni kan..
Pandangan sisi
So??? Amacam???
Terliur tak??
Ibu gerenti yg rasanya dijamin 100% halal dan sedap...
Cuba tgk tu..
Gebus gebas tau isi puding ni..
Fuhhh meleleh wa cakap lu...hahahhaa
Tapi serious memang sedap..
(masuk lif tekan sendiri ni weii)
Nak lagi sedap, masuk fridge dulu...
Bagi gula hangus tu sebati masuk dalam puding tu....
Tak sangka lak aleesya suka makan...
Ayyunie bagi makan sikit2 jer..coz manis kan..
Tak baik utk budak kecik..ekekeke
Macam lah aleesya tu dah besar sgt..
Ader ke yg nak minta reseipi??
Rasa2nya korang pun tau kan nak buat puding yg simple mample ni kan...
Kalau tak tau google jer lah yer...
Tapi kalau korang nak resepiyg simple maple ni...insyaallah leh jer bagi...
Post a Comment