Friday, May 14, 2010

Kalau pagi tadi ibu dan ayahnya yg menang contest...anaknya pun tak nak mengalah...nak menang contest jugak tu...alhamdulillah..


Terpengaruh nak buat tajuk panjang2 gak ni....
Sekali sekala tak pe kan...


Mula2 sekali nak ucapkan ribuan tima kasih kepada anje  a.k.a mama aqish coz dia lah org pertama yg bagitau Aleesya menang contest baby with bear tu..
Rasanya dah ramai tau ni yg mana satu gambar yg ibu pertaruhkan...
Kalau tak tahu..tgk bawah..



tempat ketiga
adik 
Damia Aleesya




Pagi2 tadi ibu + ayah yg menang contest...
Petang2 ni lak Aleesya yg menang contest..
Hehehehe....agak2 apalah anggapan korang yer...

Btw thanks to all juries terutama .mummyayu.blogspot  dan  nottinetti.blogspoti selaku penganjur..

Nak tgk pemenang lain???



psttt...tadi dah hampir2 nak booked hotel nak gi vacation....pas tu sekali dapat info yg kelas photography yg dinanti-nantikan nak buat hari ahad ni...adoiii..nak pi yg mana satu ni....


Post a Comment